Sosyal medyada 3 - 6 ay beklemek gerekiyor denildi. O, hayatına ilk gece devam etti. Ayrıca daha önceki ilişkim de kötü bitmişti. Ne istediğini bilen, kariyeri olan biriyim, bu döngüyü nasıl kıracağım ve tekrar sevebilir miyim?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
1 dk bekle sonra yeni birini al o 1 dk da kimi alacağını düşünmen için.
Yaa o da yanlış kişi olacaksa
Sonrakine bakarsın.
Sen niye bekliyorsn ki sebep
İçimde halen o var
Evet
Empati yap
Aklımda hiç yoktu geldi niyeti ciddi hata isteme tarihini konuşuyorduk. Aşıklar gibiydik diz dize el ele sevgi saygı anlayış hep var. Sonra birden içimde bir his aldattığını öğreniyorum. Ve yakaladım da dünyam başıma yıkıldı. O yüzden kabullenmek zor. Affetmem çünkü içimde halen taze ara ara nefret ediyorum. Sadece başkasını nasıl hayatıma alacağım nasıl gülüp elini tutacağım
Biri karsina ciktiği an
Yaa o da yanlış kişiyse
1 sn beklemem
Ama içinde o halen varken nasıl yaparsın
O birakacak ben yas mi tutacagim. İsim olmaz. Anca gider
Öyle kolay değil yaşanmışlıklar üzüyor.
Bide sosyal medya da doğru kişi için 3 ay gibi bir süre veriyorlar
Tek süre var bu hayatta. 9 ay 15 gun. Geri hur turlu sure senin elinde
Nasıl yani açıklar mısın
Hayata canli getirme suresi. İnun haricinde dr 3 ay yasar der 20 sene yasarsin. İnternet 3 wy sonra yeni birisi olabilir der sen belki 3 hafta sonra birinden hoslanirsin. Yani başkalarının sureleri hep hikaye kendi sureni kendin belirle. 3 ay beklemek boşa
Peki inanlar nasıl başkasını sevebiliyor
8 milyar insan var yarisi erkek olsa 4 milyar. Bir o mu kaldi
Tüm ilkleri onunla yaşadığım için böyle hissediyorum
Tekrar başkasının elini nasıl tutar severim ona da bunu söylemiştim
Bak arkadasim. Ask sevgi flort her neyse. İlkler sonlar her neyse. Bunlar gelip gecici ayni hisleri baska iliskilerinde de hissedebilirsin.
Biliyorum belki dediğin gibi
Ama bana tuhaf geliyor midesiz ve kalpsiz
Kim o midesiz kalpsiz swn değil. Sen hayatına devam et.
Yani birini tekrar sevmek hayatına almak evet bu sefer buldum demek ve sonra tekrar ayrılık işte midesiz geliyor
İnsan bir kişiyi sevmez sevemez yani böyle bir şey yok ilkokulda hoşlanırsın çocuk aşkı Ortaokulda lisede farklı insanlar çıkar karşına saçını beğenirsin tipini beğenirsin O an için karakter önemli değildir belki sonra Ah hayatımın aşkını buldum dersin bir bakarsın tık çıkar 50 sene evli kalırsın 50 senedir tanıdığın insan değilmiş o yüzden bazı şeyler kanun gibi değil senin için önemli olan o an yaşadığın mutluluk biter başka bir şekilde başlar ya da ya da bir kişiyi seversin olmaz Karaları Bağlar oturursun bir ömür boyu hangisi mantıklı kendini eziyet çektirmek mutsuz olmaktan mutlu olmak mı yoksa şu Kısacık ömürde seni sevenlerle senin sevdiklerinle birlikte olmak mı
İşte hayatıma giren kişi süslü şeyler söyler tatlı konuşur yine inanırsam
Suslu boyali makyajli seylere inanmayacagiz demek
Bu saatten sonra neye inanayım nasıl davranayım çünkü canım çok yanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aldatılmak insanın ruhunu çok acıtan bir durum ama o değersiz hissin seni tanımlamasına izin verme lütfen 🥺 O kişinin ilk geceden hayatına devam etmesi onun karakter eksikliği, seninle hiçbir ilgisi yok. 3-6 ay gibi kalıplaşmış kurallara takılma. Ne zaman kalbindeki o ağır yük hafifler, kendini hazır hissedersen o zaman yeni insanlara şans vermelisin 💖 Kariyerli ve ne istediğini bilen bir kadınsın, bu döngüyü kendini merkeze alarak kıracaksın. Aşka olan inancını hiç kaybetme, doğru zamanda o güzel kalbine layık biri mutlaka çıkacak ✨ Sen şu an tamamen kendi iyileşme sürecine odaklanmaya hazır mısın?