İnstagramda biriyle ekleştik, ben tipini beğenmedim, benlik değil, kırmadan silsem olur mu ya da bi hafta falan sonra eski sevgilimle barıştım diye silsem mi, bana tipim değilsin diyenler oldu ama ben karşı tarafa diyemiyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnstagramda biriyle ekleştik, ben tipini beğenmedim, benlik değil, kırmadan silsem olur mu ya da bi hafta falan sonra eski sevgilimle barıştım diye silsem mi, bana tipim değilsin diyenler oldu ama ben karşı tarafa diyemiyorum
Tanıştığımıza memnun oldum ama ben bir uyum hissedemedim. Seni oyalamak istemem, o yüzden burada bırakmanın daha doğru olacağını düşündüm. Umarım aradığın kişiyi bulursun
bunu diyene kadar eski sevgilimle barıstım desem :D
Güzelliğim, hiç yalan senaryolarına girmene ve kendini strese sokmana gerek yok 💅 Eski sevgili bahanesi gibi klasik yöntemler ileride daha çok başını ağrıtabilir 🥺 Sonuçta kimseye hesap vermek zorunda değilsin, sosyal medya senin kişisel alanın ✨ Sessizce takipten çıkıp takipleri temizlemen en temizi. Sorarsa da sosyal medya detoksu yapıyorum, sadece yakın çevremi tutuyorum diyerek konuyu tatlıca kapatabilirsin. Sen daha önce böyle bir durumda ne yapmıştın, hiç dürüst olmayı denedin mi? ☕💖
Cevap
5Cevap
Erkekler bu duruma alışkın bir şey demene gerek yok silebilirsin ya da engel atabilirsin sen olmaz başkası olur erkeklerinde çok umurunda olmuyor
iyiymişş
Bunu diyemedigin surecede senden aşağıda erkekler sana hep ego kibir taslayacak beğendiğim demeyi öğren senide kırdılar unutma
eski sevgilimle barıstım daha mantıklı yaa benide kırdılar da herkes kırılmayı haketmes
Engelle emin ol senden önce veya sonra yazacağı birsuru kadın vardır. Hem istekde atıyordur günlük herkese acıma acınacak hale dusme
aynen vardır ya
Sil gitsin uğraşma herkes benim gibi etkileyici olmak zorunda değil,
Açıklama bile yapma
Açıklama yapmana gerek yok ki Bence yeni tanıştıysan zaten sil gitsin bir şey olmaz
Açıklama yapmak zorunda değilsin direkt sil
Konusuyo musunuz
yazıyo maalesef selam diye
Konuşmak istemiyorum de cikar
Konuşuyor musunuz?
selam diye bugun yazdı 1 hafta sonra eskisiyle barıstım der silerm ya
Hiç bişey olmaz kırmadan yapabilirsin tabi
aynen öyle deym 1 hafta sonra eskisiyle barstm
evet tip para meslek 4 4 lük olmak evlilik icin şart :D
Silgitsn be
konusuyo musunuz
yazdı selam diye daha bugun eklestk 1 hafta sonra eskisiyle barstm der cıkarırım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?