9 yıllık ilişkiden sonra eski sevgilimi, aynı yerde görüştüğü kıza rağmen nasıl geri kazanabilirim?

9 senelik ilişki. Evlilik teklifi edilmişti, son 1 senedir benim evlilik ertelemelerim ve o doğuda, köyde öğretmen gitmek istemememden kaynaklı, nişanı 1 hafta kala iptal edince haklı olarak benden ayrıldı. Hemen barışmak ve düzeltmek istedim, olmadı. 2 ay sonra geldi, beraber olduk döndüğünde artık aşk ve sevgisinin bittiğini söyledi. 2 ay sonra tekrar geldiği zaman ayrılık yaklaşık 4 aylık. Beğendiği biri olduğunu, aynı bölgeden bu arada konuştuğunu, kızın onun yeni ilişkiden ayrıldığı için sevgili olmaya çekindiğini söyledi bana, yani kız tamam dese olacak gibi. Aşk sevgi var mı dedim, hayır yok dedi. Ama bu da çok taze, 2 ayda olmaz gibi geliyor bana, mantığımla hareket edeceğim dedi. Sonra biz iki kez daha görüştük, birlikte kaldık denize gittik, barışmak istemese de aşık olduğum için onunla olmak istedim, sabah bana sarılarak uyandı. Bir baktım gizlice kıza günaydın yazıyor, ben de baya artık günaydınlı iyi gecelerle mi sizin durumunuz bu, ne gevşeklik yanımda dedim kavga ettim, her neyse ben yine de ona çok aşığım geri kazanmak istiyorum ama Ağustos sonu gidecek ve full orada kızla aynı yerde olacaklar, buradan döndürme şansım var mı? Varsa nasıl

9 yıllık ilişkiden sonra eski sevgilimi, aynı yerde görüştüğü kıza rağmen nasıl geri kazanabilirim?