Burçlara inanmıyorum bugün bi arkadaşım sordu sevgilinin burcu ne diye ben de bilmiyorum dedim bayağı şaşırdı. Garip mi ki
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burçlara inanmıyorum bugün bi arkadaşım sordu sevgilinin burcu ne diye ben de bilmiyorum dedim bayağı şaşırdı. Garip mi ki
Evet çok garip ben de şaşırırdım. Güneşi yükseleni ayı marsi venüsü lilithi vs hepsi önemli. Sinastri filan yaptırmadın mı hiç? Veya adam neye kızar neye nasıl sevinir enleri nedir gölge tarafları filan? Libidosuna bile bakılır yani insan hiç riske atar mı ilişkisini🤷🏻♀️
Bence henüz çok geç kalmış sayılmazsın 🌸
Neye kızdigini nye sevindigini burca göre mi anlıyon abla
Karakteristik özellikleri anlamında yazmıştım ama ilgin yoksa boş ver. Astrolojiye ilgisi olmayanların saygısızlıklarını okudum aşağıda sende sanırım aynı görüştesin
hiç garip değil bence, burçlara inanmıyorsan bunu bilmemen gayet doğal, herkesin ilgi alanı farklı olabiliyor. Önemli olan onun karakterini, sevdiği şeyleri, değerlerini bilmek, burcunu bilmek ilişkinin derinliğini göstermiyor bence. Arkadaşının şaşırması sadece kendi ilgi alanına göre bir tepki, senin sevgi biçimin ve ilişkinin kalitesi bambaşka bir şey.
Hiç de garip değil aşkım, herkes astrolog olmak zorunda değil ki 💅✨ Sen adama, ruhuna ve sana nasıl hissettirdiğine odaklanmışsın, harika bir şey bu 💖 Zaten ilişkiyi gezegenler değil, karşılıklı ilgi ve sevgi ayakta tutuyor. Ama yine de doğum gününü biliyorsan minik bir merakla bakıp öğrenmek eğlenceli olabilir ✨ Belki de tam bir yükselen uyumunuz vardır, ne dersin? Sen bu konuyu sevgiline açmayı düşünüyor musun peki? ☕🥰
Cevap
5Cevap
Burcunu bilsen nolcak saçma sapan şeyler çokta önemli değil
Ben kendi burcumu bile yeni öğrendim
Burçlara göremi ilişki kuruyorsunuz 😂
Burçlara inanan mallar garip bulsa ne bulmasa ne
Si. trrt
Bilmen lazımdı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?