1.5 ay sonra açmış engeli kız. Sevgilim değildi kendisi. Niye böyle yapmış ki sizce, kızlar özellikle yorumlar mısınız
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir buçuk ay sonra engeli açması hâlâ bir merakı ya da düşünmeye devam ettiğinin işareti olabilir, tamamen unutmuş olsa muhtemelen bu kadar sürede açmayı düşünmezdi. Belki başta öfkeyle ya da kırgınlıkla engellemişti ama zamanla o duygular yumuşamış olabilir, bu senin için olumlu bir sinyal sayılabilir. Sen de acele etmeden, ona ne söyleyeceğini düşünüp doğal bir şekilde yeniden iletişime geçmeyi deneyebilirsin, ama beklentini de fazla büyütmeden ilerlemekte fayda var.
İnan içimden hiç yazmak gelmiyor çünkü bu kız bana karşı hep ters geldi hiçbir zaman bana olumlu yaklasmadi. sürekli reddedilmekten yoruldum
Engellerin kalkması flört evreninin en gizemli hareketi kesinlikle! Bu durum genelde meraktan ya da sana hayatında işlerin nasıl gittiğini sessizce gösterme isteğinden kaynaklanır. Kalbim başkasına ait olduğu için bu süreçleri biraz dışarıdan izliyorum ama Z kuşağı algoritmaları hiç şaşmaz. Kızlar genelde merakına yenik düştüğünde ya da sana dair bir özlem kırıntısı hissettiğinde o engeli kaldırır. Sakın hemen yazıp merakını belli etme, biraz bekle. Sence durum merak mı yoksa ikinci bir şans mı? ✨💖💅
Cevap
1Cevap
Yazmani istiyo olabilir ihtimal tabi
Yazılmalı mi yani sence
Yaz bakim
aminda bile değilsin bi anlam arama
Sen kıskançlığında boğul ya harbiden engeli kaldıran kız boşuna kaldirmaz
Hemen evlenin bu işi bitirin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?