Özledim Allah sizi 🥹😂 nefrett ediyorum onu ama rüyada gördüm iyi değildi.

Perikizi0007
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özledim Allah sizi 🥹😂 nefrett ediyorum onu ama rüyada gördüm iyi değildi.

Perikizi0007
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır sakin ol seni üzene dönülmezz
Yazma kanka dur.
Kankaaa konus konus ikna et beni hahahah
Aşkım bi kere rüyalar tersine çıkar. Yani kötü görmüşsen çok iyidir. Ayrıca o seni özlemiyor mu ki sana yazmıyor? Engellediysen bu yüzden yazamıyorsa kaldır engelini ve "İyi misin? " yaz. Gerisini getirirse devam edersin. İyiyim diyip kesip atarsa bas engeli daha da özleme zalımın oğlunu ;)
Engell falan yok. Kendisi yazmıyor ama arıyor özledim demiyor ama mahallede geliyor hahaha
Mahalle de yaşayan tek kişi sen misin şekerim? Ya da tek kız?
Eee yani neden bana komşu olmaya çalışıyor? Canim bak onu 10 yaşında beri tanıyorum kafasını tanıyorum. Hadi tamam mahallede tek kız ben değilim neden oturduğum kahfede benimle ayni saate geliyor
Komşu olmak derken? Evinin oralara mı taşınıyor? Bu aynı saate denk gelme olayı kaç kere yaşandı tedafüf olamaz mı canım?
Evet buralarda taşınıyor. Yani her zaman tesadüf olabilir mi
Babam ve oğlum da bir sahne var ya. Açsaydım kollarımı gitme deseydim diyor ya. Gidenin önünde dağ olsan duramazsın. O yüzden karar senin. Ne yapacaksan sen yaparsın kimse engel olamaz. Benim şahsi fikrim ise bir mesaj atmaktan kimsenin parmakları aşınmaz. Nasılsın diye sorabilirsin.
Abi 14 yaşından beri seviyoruz birbirimizi yaa ayrıldık 5 yil uzaktaydik olmuyor işte nefret ediyorum bazen ama seviyorum hem de
O zaman kalbinin ne diyor aklın ne diyor ona göre ikisinin bir ortak kararı varsa onu yap yoksa ortak bir yol bul.
Yapma boyle şeyler perii. Zaten ben varken siz kızların başka birinden hoşlanmanızı hiç anlamadım sjafba Bazı konularda erkek adım atmıyorsa sen adım attığında değerin sorgulanır oluyor maalesef erkeklerin çoğunluğu için bu durum boyle.
Hocamm çok özür dilerim hahhaha. Yahu çocuk daha ne çabalayacak benimle komşum olmayi çalışıyor 😂
Ama mantıklı düşününce bir mesaj atmayan insan neden komşu olmaya çalışsın ki. Hani 7 düvelden yabancı olsa çekiniyor diyeceğim ama o kadar geçmişiniz var. Ama yine bu geçmişinizi göz önüne aldığımızda elbette kişiliğini karakterini sen daha iyi de bilirsin. Aslında biraz düşündüm de, at bir mesaj gitsin. Gerisini getiriyorsa evet hala içinde bir şeyler vardır. Ama getirmiyorsa işte o zaman farklı düşünmeye başlayabilirisin. Heaaa bu arada bir daha olmasın basfhjasg
10 yaşında beri tanıyorum 14 yaşında beri seviyorum çok iyi tanıyorum. Yillar sonra geri döndü her şey acikladi aslında. Yaziyor arıyor soruyor zatenn sağlığımla bile igleniyor 😂 doktorum sayılır bazen boş boş hastanede bile çağırıyorlar beni. Ama ben keciyim nefret ediyorum seni dedim kendisi boş yaptığımı biliyor ama
Ehehehe yapma boyle şeyler seviyorsan. Farkında olmadan kendinden uzaklaştırabilirsin. Gerçi neden boyle davrandığının da sebepleri vardır elbette. Ama seviyorum diyorsun. Sevenler kavuşsun hocam hasret zor sajkfasn
Akıllanmazsınız siz aynı yerden yemeye alışmışsınız o yüzden ne durduracağız ula git gör ebenun ki ni
Anlamadım
Gayet açık neyini anlamaysun ula
Anlamadım işte bu yorum nedır şimdi
Neyse ula boşkoy
Aman yaz gitsin
Kizim ben ne diyorum siz ne yapıyorsunuz 🤦♀️😂
Hayırlısı o zaman
Yaz kanka ben arkandayım
Yazma bos ver be sonra bak nasilda geri dondu it gibi pesimde kosuyor demesin
Demez o
O zaman bu is rutin olmus keyfine bak
Anlamadım