Yani göğüsler çok çok küçük yani ama boyu 170+ ince sesli ev kızı
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnce sesli ne ya 🤣 bu kadar kendine takılma bence. Ayrıca da ev kızı terimi artık kimseye çekici gelmiyor. Yapabileceğin bir şey bul. Dişil enerji pasif bir şekilde bekleyip kalmak değildir. Gerektiğinde kanatlanıp uçabilmek ve ilerleyebilmektir.. sen de yapabileceğin bir iş bul naçizane tavsiyem. Bu şekilde erkekler de daha çekici bulur..
Sadece kendimi tanımlıyorum ev kızı olmak bana göre eksik bir şey değil herkes çalışmak zorunda da değil ha buna karşı mıyım değilim erkeklerin hepsi de çalışan istiyor diyemeyiz akşama kdr evde oturmuyorum da elbet ki uğraştığım şeyler var ara ara dışarı çıkar arkadaşımla piknik yapar yeri geldi mi alışverişimide yaparım evde resimle uğraşıyorum kendime vakit ayırıyorum mesele bu
İyi yapıyorsun da ince sesli diye tanıtmak birazcık komik geldi bana. Kendini çok fazla inceliyorsun. Aşırı ince tiz ses de çok iyi bir şey değil ayrıca. Önemli olan aileye muhtaç olmadan hayatını idame ettirebilmen..
Ben de küçük göğüslüyüm. Bi yerde erkekten çok bana sıkıntı oluyor çünkü bazen giydiklerim dolmuyor sütyen rahatsız ediyor sütyen takmak istemiyorum mesela ama giydiğimin de yakışması gerek. Yaptırmaya da karşıyım. İçimde sahte bir şey istemiyorum. Evlenşnce belki çocuktan sonra dolar diye düşğnüyorum ya da biraz kilo alınca büyyüyecek. Çok fazla takma ama seven her türlü sever seni. Kaldı ki karşındakinin de belki başka bi şeyi (kusur demek istemşyorum değil çünkü) olablir. Hem seveni de çokmuş zaten ama bir erkek bunu sana söylerse bence ondna uzaklaş
75B den küçük mü seninki
Bu kadar kaygılanmayın erkeklerin ne özelliği varmış da beğenmeyecekler. Evlenip bedavdan ev hizmetlerini ve aşçılıklarını yaptırıyorlar bi de cinsellik için esc para vermeyecek. Öpsün başına koysun seni. kanka kendinizi beğendirmeye kaygılanmayın lütfen
Çalışmayıp evde boş boş oturmayı mı düşünüyorsun. Erkek de işten yorgun argın gelsin evi temizlesin sana bide yemek yapsın. Oldu. Kadın da çalışıyorsa zaten iş değişir
@centilmenin1i ev işi yemek çocuk bakımı çocuk eğitimi kadının başına kalacak bi de işe gidip çalışacak oldu jdjdjd sizin yaptığınız tek iş var kadın neden on iş yapıyor. Siz de on iş yaparsanız olur
Tam tersine ben küçük memeli küçücük fındık kalçalı sıfır basenli incecik bacaklı Yasemin Özilhan gibi vücudu olan kadınları seviyorum zaten büyük bebeği kesinlikle itici buluyorum 75b meme en lezzetli olanı üstü gereksiz yaş Aralığın doğru mu senin
Güzellik dediğin bir bütün aşkom, sadece tek bir detaya takılmak çok haksızlık olur 💖 Boyu uzun, fiziği fitsa ve o tatlı ev kızı enerjisi varsa zaten olay bitmiştir. Gerçekten seven bir erkek böyle küçük şeyleri dert etmez, ruhuna ve enerjine aşık olur ✨ Kendini hiç eksik hissetme, sen kendinden emin olduğunda o aura her şeyden daha çekici görünüyor 💅 Peki sen onun yanında kendini tamamen rahat ve mutlu hissediyor musun? 🥺☕
Cevap
177Cevap
meme için bir kadını sevmiyorum. kalbi için seviyorum.
Bir adam bir kadını sadece dış görünüşe düşmez.
Veya onunla sadece güzel olduğu için birlikte değildir.
Eğer öyleyse yenileri her zaman aranır.
Bir erkek size sürekli olarak görüntünüz üzerinden övgü yağdırıyorsa aldatılmanız mümkündür.
Çünkü sizinle oynuyordur.
Bu her nesil için geçerlidir.
Kanka ben sevgilimin göğsü göğsü küçük ya da Büyük fark etmez önemli olan insanlığı güzel olsun Bir de anlayışlı olsun yemek yapmasını bilsin eğlenmesini bilsin benle yeter yoksa ben zaten büyük Meme sevmiyorum iğrenç geliyor bana ya bence meme ne olacak ne de büyük olacak yani tam kararında olması iyi ya da küçük de olabilir Ben küçük olmasını severim mesela
İşiniz gücünüz, işi gücü cinsellik olan bklara kendini beğendirmek olmuş beğenmeyen sjktir olup gitsin bide şu sitede böyle sorular görüp kendini bı bk zanneden slklarla dolu. Böyle böyle saçma sapan algılar oluşturmaya devam edin
Biliyorsun evliliğin %80i cinsellik erkekler icn diyorum bunu bana sorsan umrumda olmaz o yüzden soruyorum
Erkekler diyor bunu bana sorsan o kdr önemli değil
Cinsellik için evlenen de gbersin inşallah ne diyim
Ben kadında küçük Göğüsleri büyük göğüsten daha çok seviyorum bunun nedenleri daha dik olması daha diri görünmesi 84 85 86 cup no problem senin kaç zaten gizli üyesin söylesende senin için problem olmaz
Göğsü küçük kızların daha iyi seviştiği ve daha istekli olduğunu çok az erkek bilir kıymet bilenine denk düşersen iyi
Büyük ya da küçük göğüs seversin kavramı sevme ya da seksi olmada yetersiz kalır. Bedenin duruşu ve göğüslerin kendini, cesaretini ortaya koyması çok önemli. Kadınsı olmanın parçasıdır göğüsler. Bu yüzden küçük/ büyük olsa da sevilmesini sağlayan kadının kendisidir.
İlk başlarda her şey iyi gidebilir ama bir zaman sonra dışarıda her gördüğü iri göğüslü kızlara gözü kaymaya başlayacak
Ne güzel teselli ya dimi sevmek bu değil hiçbir şey bilmiyorsunuz gerçekten.
Genelleme verdim sadece genelde böyle oluyor
Buy the boobs marry the ass der ecnebiler bu konuda, yani güzel kalçalı ile evlen göğüsler sonradan da yaptırılabilir anlamında 😅
Büyük göğüs meraklısı değilim zaten. Küçük daha iyi.
Ya aslında büyüğü küçüğü bir kenara koyalım, huzur veren kadın hepsinden iyi. :)
1,70 boyunda 55~60 kilo olsun küçük göğüslü olabilir. Küçük göğüs seviyorum zaten 👍 çok çok küçük nasıl oluyor bilmiyorum ama iyi huylu biriyse bazı şeyleri dert etmemek lazım sonuçta hiç birimiz dört dörtlük değiliz.
Valla göğüs küçük boy uzun çok erkeksi bir imaj çiziyor. Hiç yoktan ele gelen bir göğüs olsun ya. Bir de uzun boy kadınsılığa düşman.
Uzun boy kadınsılığa düşmansa madem buncca yıldır mankenler neden 180 boyunda? 170 bile kabul etmiyorlar.
Bence siz fiziksel olarak küçük istiyorsunuz çünkü bilinçaltınızda üstüne basıp domine edebileceğiniz imajı veriyor.
Garip kafalardasın ama. Şöyle izah edeyim. Mankenler kısa boylu oldukları zaman üzerlerine yapılan elbise uzun boylularda beklendiği gibi durmuyor. Uzun boylu kadın eril göründüğü için itici. Keza mankenleri çekici bulmalarının sebepleri uzun olmaları değil, zayıf olmaları. Fiziksel küçük istiyoruz ama senin gibi kafalarda değiliz. Tatlı geldiği için, sevimli bulduğumuz için kısa seviyoruz. Yani uzun boy kadınsılığı öldüren bir şey, çünkü bir çok erkeğin boyu 1.70-1.80 arasında kendisine o kadar yakın boyu olan, belki de ondan uzun olan kadının yanında erkek kendini eril hissetmiyor. Senin saçma teorinin aksine tamamen korumacılık ve kadınınnda korunma dürtüsüyle alakalı. Ben 1.93'üm mesela, 1.60 kız arkadaşım var. Uzun boy+küçük meme erkeksi görüntüyü tamamlıyor bir kadında.
Bu kız da zayıf çok yüksek ihtimalle ama yine de erkeksi olduğunu iddia ediyorsunuz, işte erkeğin kendini eril hissedemediğinden bahsetmissiniz ya aynı kapıya çıkıyor neden eril hissedemiyor çünkü üstünlük kuramıyor
Erkeğin eril hissedememesine takılmış olman gerçekten okuduğunu anlamadığını da gösteriyor. Kadın da kendini güvende hissetmiyor. Bu adam beni koruyabilir demiyor. Erkek seçim yaparken uzun boylu olsun demiyor. Uzun boy genel olarak erkeklere atfedilen bir özellik olduğu için, bu fiziğe bir de göğüs olmadığında erkeğin kafasında imaj kadından çok erkek gibi görünüyor. Bedenle bir feminenlik kalmıyor. Daha nasıl anlatayım anlaman için?
Sonuç olarak uzun boylu kızları dünyadan silelim mi yani yok efendim kadın kendini güvende hissedemiyor yok erkek seçim yaparken istemiyor, erkeklere has özellik bilmem ne
Bacak boyundan kesip dolaba kaldıralım mı "erkeksi" görünmemek için
Aynen uzunlar bulduklarıyla yetinsinler. Erkekler olarak kadının cüssesi arttıkça kafamızda kadın tipinden uzaklaştırıyoruz. Daha önce uzun kız arkadaşlarım da oldu. Manken olanlar da vardı. Aynı şekilde kadınsı gelmiyordu. İtici gelmeye başladı o "manken" tiplemesi.
Valla istersen katlayıp bir yerlerinize çekin. Konu sadece boy değil. Kadınsılık yüz, enerji, fiziksel özelliklerle de paralel. 1.80'den uzun olmayan kendine erkek demesin diyen tiplere karşılık erkeklerde de 85B altı kendine kadın demesin diyenlerden olmaya başladı.
Hahaha tamam yetiniriz ideal erkek manken olanı sen kaldıramamışsındır eminim
Hayır, manken olanı kıvrımsız kalas gibi geldiği için itici buldum. 1.85'ti. Ama ne enerjisinde kadınlık kaldı, ne cilve naz bir tavrı vardı. İtici gelen bu. Kadınlık enerji işi.
1.80den uzun olmayan kendine erkek demesin diyenler de genelde 1.50-1.60 civarı hobbit kızlarımız oluyor ama sen bilirsin
İşte kadınlarda da öyle bir kesim var. Erkeklerde de böyle bir kesim var. Öfkeni anlıyorum dahil olamadığın için sinirlisin ama kendini çekici yapmak senin elinde tipinle, enerjinle bir şekilde deneyeceksin işte.
En başta söylemen gerekeni en sonda söyleyerek kendini yanlış ifade etmiş oldun. Tabiki enerji işi boy pos bahane ama nedense uzun boya saldırasın varmış
Saldırmıyorum. Sen gerçekten sadece seçip alıyorsun cümleleri. Bence senin iticiliğin bu. Biraz açık fikirli ol ve karşı tarafın dediği sana uymasa da dinle. Çünkü senin için doğru olmayabilir ama toplum için maalesef doğru. Ha bir kadın olarak benden daha iyi tanıdığını düşünüyorsan erkekleri burada neden bu soruyu soruyorsun?
Ahahha kısa boylu olmak isteyeceğim en son şeylerden biri olur herhalde. Şişko olmak kadar az isteyeceğim bir sey öfkem senin uzun boylu kadınlar hakkında çok değersiz çöpmüş gibi bahsetmek yüzündendi ama tartışmak için de enerjim bitti. Hobbitlerle mutluluklar sana
Sana göre bu benim iticiliğim olabilir bana göre de sen benim dediklerimi algılayamıyorsun. Sonuç olarak anlaşamadığımız konusunda hemfikirsek iyi akşamlar dilerim
tam olarak boyuna bağlı, ayrıca çok zayıfsa istemezdim ben. bi 70kg olmalı
Obez miyiz
Evet obez
Yoo 55
173 🙄
Sen de beni dünyanın en çirkini yaptın ya abartma ben kendimi görüyorum gayet idealim yani Ayrıca kilo alamıyorum Bu benim problemim de değil Beni seven böyle sevsin kimse için değişecek değilim İyi günler
Babaysss sekerim
Yoo niye ağlayayım benim gbi fiziğe sahip olmak için millet neler yapıyor sen 55 i zargana mi sanıyorsun gerçekten kupkuru veya şekilsiz mi sanıyorsun sen dönüp kendine baksana önce
Sen kimsin zaten benim kalbimi kıracaksın Çirkef Ben sadece göğüslerimden bahsettim vücudumdan vücut şeklimden kilomdan boyumdan zaten memnunum Sen geldin bana zayıfsın zarganısın böylesin şöylesin diye ortaya bunu kattın Ne alaka zaten
Anlayın artık. Erkekler büyük gogus sever algısı yalan. Tam tersi.
Twitterda görüyoru gogusleri olmayan kadınları o kdr çok lincliyolar ki tahta diyolar kim ne yapsın diyolar evlenilmezmis gbi gbi
Herkes değil ama işte. Cogusu küçük sever. Ne o öyle inek şeyi gibi. Boşuna kafaya takiyorsunuz. Evlenince , çocuk olunca zaten değişecekler. Ayrıca yaş ilerledikçe daha iyi ya sarkma bilmem ne olmaz. Böyle saçma şeyler yüzünden uzulup hayalinizi zehir etmeyin. Hayatta daha önemli şeyler var. Gidin hayatın tadını çıkarın.
Harika ya en önemlisi sesinin İnce olmasi büyük göğüsler o kadar ilgimi çekiyor
Sesimden zamanında boşalan oluyordu o derece diyeyim spk erkekler çok
Biraz öyle evet bu eşim için yeterli olur mu bilmiyorum umarım olur
Biraz özgüvenim eksik kadinsi hissedemiyorum bazen gögusten dolayi
Göğsü için sevecek halim yok ya. Neticede Sütaş fabrikasında süt üretmiyorum.
😂😂😂
Bazıları bırak onu en çirkin haline bile bakar. Abazalar büyük meme sever öyle birini bulmadığın sürece sorun yok bence
Küçük iyidir
Sen küçük mü seviyorsun
Evet
Göze hoş gelen damağada hoş gelir tadı orada zaten
Hmm ne mutlu küçük memelilere
Valla 😂 sende mi o gruptasın🥰
Benim nasıl olduğum sen. ilgilendirmez sen kendinle ilgilen
Tamamdır 👌 hemen kızma da
Kızmadım merak etme daha fazla benim cevabımın altına yorum yazma ve git
Tamam ama yine kızdın sanki
Yok yoo sen yazma artık
*Yok yok
Tamam tamam 👌
Çok büyükte iyi degilmküçükniyidit diri dik durur çözümü var
Lan sevgilimse zaten o haliyle duygusal olarak bağlanmışım demektir
Kucuk gogus sevmiyorum ama oyle biriyle sevgili olmayacagim ya da evlenmeyecegim de diyemem
Mmesi için sevmiyoruz be kadın, çıkın bu kafadan.
Görsel şeylerle pek işim yok yine de sevebilirim.
Anlaşa bildiğim bir varlık her koşulda şirin gelecek. Ergenlikten çıkalı çok oldu...
Büyük göğüs sevmiyorum zaten bulunmamış nimet dldmdldmx
Sevgilimi göğüs boyuna göre sevmem seviyorsam seviyorumdur
Sevgiyi gtte aradığınız için hep gte geliyorsunuz
Sanki pek itici geldi gibi ama yine de görmek lazım ön yargıyla konuşmamak gerek
Memeleri büyük olsun diye bi kriterim olmadı hiç bi zaman 😄
Fizik olarak sadece yüzüne bakarım, vücudu obez değilse sorun etmem
Tam istediğiö gibi
Devasa sevmiyorum zaten
Küçük ve orta favorim
Bunu sorun eden adam o kızı sevmiyordur başka şeyler peşindedir
Elbette ki severim seviyorsam buna fiziksel ve ruhsal engel bişey olamaz
ev kızı olması hoşuma gitmez ama, gögüs olayı kolay çok iyi estetikçiler var :)
Niye estetik yapayım yabancı cismi sokayım bedenime sonra patlasın veya silikon yayılsın bedenime her kaç senede bir yenilemek için ameliyat olayım oh peki ne için bi erkek için ee? Madem meme büyük olmalı neden büyük memeli kadınlar eşleri tarafından aldatiliyor demek ki yetmiyor dimi
gogüs slikonlarının patlama gibi bir durumu yok. şehir efsanesi film senaryosu bu konu. ve eskisi gibi öyle yenileme ameliyatı filan yok. ömür boyu kalabiliyor artık. ayrıca yapmak istemiyorsan yapmazsın ben fikrimi söyledim. bu önemsediğin bir konu ki yazma gereği duymuşsun. illa meme büyük olmalı diye bir şey yok. küçük meme sevende var gariptir. ama aldatmanın da memeyle alakası yok. Princess Diana, Adriana Lima bile aldatıldı. ya da memeleri büyük Katy Perry , Halle Berry gibi kadınlar aldatıldı, aynı şekilde kadınlarda çatır çatır aldatıyor. olayı aldatmak kısmına çekersen zaten kimseyle beraber olma.
ev kızı ince sesli çok çok küçük gögüslü bir kadın olarak fazla gerginsin. bodur tavuk misali.
Gergin değilim kadınlara sadece meme gözüyle bakıp evlenen avveller var buna çok sinir oluyorum
herkesin kriterleri farklıdır. benim için meme önemli. sadece onun için evlenilmez. istersen dünyanın en güzel memesine sahip ol. ev kızı hanım hanımcık modda bir kadın beni mutlu edemez.
sinir olacak bir şey yok ortada. penisi büyük diye evlenen kadınlar var. ya da parası çok diye. erkeklerinde var tabiki tercihleri.
senin sorunun erkeklerle değil. olmayan memelerinle
"Olmayan memelerine " ee bunu dedin ne oldu şimdi? Çok mu havalı oldun karşında ki insan kırılabilecegini düşünme kapasiten yok mu senin? İnşallah 100 beden karı gelir sana anladın mı dünyanın en iğrenç kadını olsun size müstahak ne kdr boş işler varsa ordasiniz sadece yazık diyorum.
e sen yazmışsın çok çok küçük diye. yok demekki işte. bildiğin gerginsin bide değilm diyorsun. çözümü var silikon takarsın onada 50 tane şey saydın.
100 beden olması sorun değil benim için. neşeli cıvıl cıvıl frapan bir kadın olması önemli. gereksiz bir isyan seninki. ince sesinle söylenmeni tahmin edebiliyorum şu anda.
benim hayatıma giren kadınları şu anda olan kadını görsen demekki oturup ağlayacaksın :)
bu kadar agrasif olma.
tam olarak istediğim kız. ben küçük seviyorum. asıl önemli olan şey evliliğe uygun olup olmaması
Yani bence çok büyütülecek bir şey değil. Güzellik bütün şartları sağlamakla alakalı değildir. Bu sosyal medya yanılgısıdır. İnsan olan önce içten sevmeye başlar. Ayrıca zamanla kadınlar daha olgunlaşır
Aslında çoğu erkek küçük göğüs sever ve sesinin ince olnası da çok iyi bişey büyük göğüs algısı gerçek değildir kalça daha önemli
Budur olay
Cinsellik ön planda olan biri için kötü ama gerçekten seven için farketmez Bi deri Bi kemik olsan yine başına tac eder
Boy ve kilo uyumu önemli bence. Göğüse takılmam. Tam boy ve kilon nedir?
Ne kadsr küçük ve gerikalan fiziği ne kadar güzel ona göre değişir
Ev kızı iyidir spor yapmadıkları için fizikleri güzel görünür spor salonu kasıntıları gibi full kas yığını olmazlar göğüs büyük küçük farketmez
Fiziğimi baya beğenirler etli butlu biraz belden ince kalça üst bacak biraz şişkin bacaklarım zaten uzun sporlar inceden ilgilenirdm e zaten evde çalışıyorum yemek bulaşık temizlik sonra yürüyüşe çıkıyorum vs yetiyor
Kadına yakışıyor etli butlu olmak yanlar bide Göbüş çok çekici oluyo sen anlaşılan tam benim tanımıma uyuyon xd
Küçük göğüs ince belli kilolu olmayan kişilere yakışıyor genelde
Cinsel isteğin nasıl? Eşine karşı sınırsız olur musun?
Bunu başka yerleri ile telafi edebilir. Ateşli olması göğsünün büyük olmasından iyidir :))
severim cokta önemi yok. sevmek için şekile bakmıyoruz kızlar gibi
gercekten seviyorsa tek gögsu sorun etmez tamam insan görunusu ister istemez önemserde sorun olmaz
Fizik olarak mı seveceğim yoksa g... küçük olduğu için mi sevmeyeceğim belki yüreği kocamanındir
Yani tahrik ve yükselme açısından güzel bir detay göğüsü güzel olan erkeği yükseltir küçük olunca pek yükseltmez
İnce sedli ev kızı boyu 170 iyi dir daha ne isteyelim göğüs o kadar önemli değil kısmet kader gizli sin 🤗
İlgilenen illaki olacaktır
Hatta çok seven de
Göğüs çok aşırı önemli bir mevzu değil. Tahta gibi dümdüz olmadığı sürece bence gerisi boş
Göğüslerin bebeğe süt veriyorsa eşinide tatmin eder kaygılanma 😊
Ee yani göğüs her şey değil ki diğer yerler daha önemli
Haha göğüs için sevecekse bir erkek zahmet etmesin soru da çok saçma ayrıca
Çok takılma ya seven erkek her türlü sever göğüs önemli tabiki ama bazıları da özellikle küçük göğüs sever mesela
Mesela neyde önemli tam olarak açıklar mısın? Sexs zaten vajina ile oluyor 2 memeye eklemek mu önemli
Ellemek emmek için önemli. Erkeği tahrik ediyor şekli uçları falan dikse
O zaman ben hiç evlilik için uygun deglm
Niye ya öyle düşünme
Memeleri için sevmediğim için sorun yok. Çok takıntılıysam gider yaptırtırım.
Göğüs küçüklüğü çok büyük bir eksi
Vah vah demek öyle çok üzüldüm tüh
büyük aşk..
en büyük keşkemiz..
bilene ama..
Abartmiyorsunuz değil mi bu dedikleriniz gerçek mi
Sevgi göğüs e ya da şeyine göre mi seviliyor yani
Hayır tabikide
Eee ne o zaman kendinizi böyle küçğmsetmeyin artık biri seni sevecek şeyi göğsü için kalçan için değil seni seven olduğun için sevsin
Fizik uyumlu mu yüzle
Yani evet burnu gözleri güzel diyelim
Kilo kaç
55 ama bu aralar ekstra yemeğe çalışıyorum 60 olmak icin
O zaman tahta gibisin kızım ya
Değilim biraz etli butluyum üst bacak ve kalça tarafları kalın bel ince ve üst taraf yok
Hayal gücümüze birakiyon hepsini 😂
Evet foto atmam
Beğenen olduğun gibi beğensin ev kızı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?