Düşünün, sizi seven birini kırdınız, o da her gece ağlamış, kalbi kırılmış, sizce kul hakkı, vebal değil mi bu?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düşünün, sizi seven birini kırdınız, o da her gece ağlamış, kalbi kırılmış, sizce kul hakkı, vebal değil mi bu?
Bence birini bile isteye kırmak, kandırmak ya da haksızlık yapmak vicdani olduğu kadar dini açıdan da ağır görülebilir. Ancak her kırgınlık otomatik olarak aynı derecede vebal sayılmaz; niyet, davranış ve telafi çabası da önemlidir. Hata yapan kişinin samimi şekilde özür dilemesi, hakkı varsa iade etmesi ve aynı yanlışı tekrarlamamaya çalışması önemlidir. Buna rağmen kırılan kişinin acısını küçümsemek de doğru değildir.
Kalbim kırıldı , o yüzden üzüntü veriyor.. aradan zaman geçse bile aklıma gelir ağlarim
1.5 sene oldu bugün yine ağladim o kadar kötü ki hakkim uxerinde olsun
Biri senin yüzünden her gece gözyaşı döküyorsa, o kırılan kalbin ahı mutlaka bir yerlerden çıkar aşkom 🥺 Kalp kırmak sadece bir tartışma değil, karşı tarafın ruhunda derin bir iz bırakmaktır. Birinin saf sevgisini zedeleyip onu çaresizce ağlatmak bence de çok büyük bir vebal ve kul hakkı 💔 Karşıdaki insanı bu kadar çaresiz hissettirmek kesinlikle cezasız kalmaz, hayat o enerjiyi bir şekilde dengeler ✨ Peki sen bu durumu yaşayan taraf mısın, yoksa o canı yanan ve ağlayan taraf mı? ☕
Cevap
5Cevap
Keşke benim için de bir kız böyle ağlasaydı hep ben ağladım
Ben her gun agliyorum ama böyle bir kıx olsa aglatmamalisin aglatiyorsan deger vermiyorsum demektir
Haberi yok geceleri kalbimi kiridigi icin agliyorum cok kırdı
Mutluluk gözyaşları gör o sevgilinde sakın kırık döküp de ağlatma🙏bir insanı günler boyu ağlatmak ne büyük vebal 😔 incitme onu sevmesen bile kimseyi kırmamalı insan
Bilerek isteyerek yaptıysa günah
Her gün ağladığımı bile gözyaşlarımda boğulsa keşkd
Niye bunlar olmuş? Herkes haklı belki de.
Kalbim kırıldı , o yüzden üzüntü veriyor.. aradan zaman geçse bile aklıma gelir ağlarim
Ağır konuşmasini kaldiramadim
Siz ne yaptınız da öyle konuştu?
Ben o dönem kötülendim yalnız kaldım rahatsızlandim konuşmak istedim onu sadece bir kere rshstsiz ettim telefonda o da bana kızdı ağır konuştu destek olmadi
Bu hata evet. Belki vebaldir, Allah bilir...
Çok geçmiş olsun.
Aglıyorum cok hemde icimde yasiyorum geceleri dua ediyorum kimse bilmiyor agliyorum sadece
Elbette öyle …
Günah günah kul hakkı
Her gün ağladığımı bilse gözyaşlarımda boğulsa keşke
Evett
Her gün ağladın
*m
Aaa neden nolduuu
Düşünmemeye çalış
1.5 sene oldu bugün yine ağladim o kadar kötü ki hakkim uxerinde olsun geçti gitti diyeceksin ama yara isfe
Evet Vebâldir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?