Evlilik amacıyla görüştüğüm kişinin şeyi küçükmüş en fazladan.. dalga geçmeyin lütfen şu an arıyor, telefonu açmıyorum sizce açık açık söyleyeyim mi ne yapsam ki seviyordum da :(
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer amacın gerçekten içini rahatlatmaksa konuşabilirsin; ancak geri dönmeyi düşünmüyorsan bunu en baştan net söylemen önemli. Duygularını dürüstçe ifade etmek güzel olsa da, eski yaraları yeniden açacak ve kafanı daha çok karıştıracak bir konuşmaysa telefonu açmamak da tamamen sağlıklı bir tercih olabilir. Önce kendine "Bu konuşmadan ne bekliyorum?" diye sorman en doğrusu olur.
Durum gerçekten çok hassas ve kafanın karışması inanılmaz doğal 🥺 Şekil veya boyut odaklı yaklaşmak yerine, evlilik yolunda iletişiminizin ve fiziki uyumunuzun sizin için ne kadar önemli olduğunu tartmalısın. Eğer bu durum senin için evlilikte bir engel oluşturacaksa, hislerini dalga geçmeden, gururunu kırmadan ve son derece saygılı bir dille ifade etmen en doğrusu 💖 Telefonunu açıp dürüst ama nazik bir konuşma yapmak ister misin, yoksa mesajla mı anlatmak seni daha rahat ettirir? ✨
Cevap
4Cevap
senin icin uygun degilse ve bununla yillar geciremeyeceksen, direkt soyleme tabi ama baska bir sebep bulabilirsin. yine de cok seviyorsan altarnetifler, yerine komabilecek seyler bulunabilir bunu da unutma
Seviyorum ama kısa maalesef bilemedim
Adı üstünde eski sevgilim diyorsun sal başından gitsin istemiyorsan
Adamın boyu posu nasıl
Bu yüzden mi ayrıldın
Evet arıyor şimdi ne diyicem bilmiyorum söylesem gururu incinir diye korkuyrm
Kısacık şey olmayan şeyin ne evliliğini yapabilirm ki
Korkma diye küçük demiştir 🤣
Gördüm :( kendisini seviyorum ama görünce evliktn vazgctm şimdi arıyor ne yapsam ki
Yaşadın tecrübe ettiysen susarım 😀küçük meseleler hakkında konuşmayalım 🤣
cok asıksın dımı?
Evet
ılk sevgılınmıydı pekı?
Aç söyle
Uzulmez mi :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?