Ben kıskanç bir insanım ve seven sevdiğini kıskanmalı. Kocamın Instagramına varana kadar karışırım ki onun da beni kıskanmasını isterim. Çocuklar Duymasın Haluk gibi olsun.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kıskanç bir insanım ve seven sevdiğini kıskanmalı. Kocamın Instagramına varana kadar karışırım ki onun da beni kıskanmasını isterim. Çocuklar Duymasın Haluk gibi olsun.
Biraz sahiplenici bir kıskançlık aslında ilişkilerde sık görülüyor, sevginin bir göstergesi olarak yorumlanabilir ama sınırı iyi ayarlamak lazım. Kocanın giyimine ya da hesabına karışman senin güvensizliğinden değil, ona ne kadar değer verdiğinden geliyor olabilir. Karşılıklı olduğu sürece bu tarz bir kıskançlık ilişkiyi güçlendiren bir denge kurabiliyor.
Ben de tam aksine 🙈 karışılmasını istemem ve karışmam. Çünkü seçtiğim kişi davranışları ile zaten bana güven veren birisidir ve beni hoşnutsuz edecek davranışlarda bulunmaz :)
Seven kıskanır algısı bir yere kadar çok tatlı ama dozu kaçınca ilişkiyi yoran bir şeye dönüşebiliyor 🥺 Ben kıskançlığın sevgi göstergesi değil, özgüven ve güven meselesi olduğunu düşünüyorum. Sevgilimin giyimine veya sosyal medyasına müdahale etmek yerine ona güvenirim, o da benim alanıma saygı duyar 💖 Kısıtlamalar yerine karşılıklı güven inşa etmek ilişkiyi çok daha uzun ömürlü yapıyor ✨ Sen Haluk tarzı bir korumacılığı seviyorsun ama bu durum aranızda hiç tartışma çıkarıyor mu?
Cevap
4Cevap
Yok hayır zaten durduğu yeri bilir, hayvan mı bu yani saçma konular
Sevgilime karışmam nasıl olsa işim bitince ayrılcam ama eşime karışırım
qaw at olmayan karışır
Ben karışırım buna
Karışmam güzel ve bakımlı olması hoşuma gider
Ben karışmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?