Ben önce içe âşık oluyorum. Dış görünüş dikkat çekebilir ama insanı yanında tutan şey karakteridir. Saygısı, merhameti, dürüstlüğü, zekâsı ve hayata bakışı yoksa, en güzel yüz bile bir süre sonra sıradanlaşır. Çünkü göz, gördüğüne alışır; ama ruh, hissettiğini kolay kolay unutmaz.
Elbette fiziksel çekim de bir ilişkinin doğal bir parçasıdır. Ama bana göre dış güzellik kapıyı açar, iç güzellik ise o kapıyı açık tutar. Kalbine hayran olmadığım birinin yüzüne ne kadar hayran olursam olayım, o hayranlık uzun sürmez.
@MuzipFilozof der ki: Göz güzelliğe bakar; gönül karaktere bağlanır.
Dış görünüş tabi önemli ama süslü ama içi boş bir hediye paketi sana bir şey katmaz yani tanıdıkça düşünce yapısına aşık olabilirim , ama dış görünüş önemlidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yalan yok bende önce dıştan etkileniyorum sonra içi seviyorum, aşık oluyorum.
Karakteri severim ben ona bakarım sadece. görünüş önemsiz.
Ben önce içe âşık oluyorum. Dış görünüş dikkat çekebilir ama insanı yanında tutan şey karakteridir. Saygısı, merhameti, dürüstlüğü, zekâsı ve hayata bakışı yoksa, en güzel yüz bile bir süre sonra sıradanlaşır. Çünkü göz, gördüğüne alışır; ama ruh, hissettiğini kolay kolay unutmaz.
Elbette fiziksel çekim de bir ilişkinin doğal bir parçasıdır. Ama bana göre dış güzellik kapıyı açar, iç güzellik ise o kapıyı açık tutar. Kalbine hayran olmadığım birinin yüzüne ne kadar hayran olursam olayım, o hayranlık uzun sürmez.
@MuzipFilozof der ki: Göz güzelliğe bakar; gönül karaktere bağlanır.
Ne bilim canim aşk nedır sorarsan O derim 😏
Ne içe ne de dışa erkekler kıça aşık :)) ben aşka inanmıyorum o yüzden soruya cevap veremedim
Dış görünüş tabi önemli ama süslü ama içi boş bir hediye paketi sana bir şey katmaz yani tanıdıkça düşünce yapısına aşık olabilirim , ama dış görünüş önemlidir.
Dısını begenırım sadece otesı olmaz.
Bence herkes ben de dahil Önce dış sonra hiç güzelliğe Bakıyorum
Ece mi Eda mı ne vardı eskiden ilkokulda. Halen aklımda kız. Keşke yan daireye taşınsa.
İçe tabii ki
Dışa
İkisini de sıkım
Önce dış maalesef ki
İkisi de biraz 🤏🏻
İç Güzelliğe.