Yanımda başka kızlara bakabiliyor. Kesişmek değil de bakıyor sadece süzüyor gibi oluyor, bu da beni soğuttu biraz. Ben de güzel ve dikkat çeken bi kızım. Konuşmalı mıyım erkekler genel böyle mi ne yapmalıyım?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanımda başka kızlara bakabiliyor. Kesişmek değil de bakıyor sadece süzüyor gibi oluyor, bu da beni soğuttu biraz. Ben de güzel ve dikkat çeken bi kızım. Konuşmalı mıyım erkekler genel böyle mi ne yapmalıyım?
Cevap
3Cevap
Sana saygısı yok belli ki bu yüzden de ilişkiyi sürdürmeye gerek yok
Nasıl konuşiym
Hayir degil. Bende nefret ederim masadan kovdugum bile oldu
Nasıl uyariym
erkekler genel böyle değil sen saçma biriyle takılmaya devam ediyorsun manipüle ediyor seni
Napiym bu konu karşısında
az değerli bir kadın ol ilgi sevgi değer gör saygı olmalı
Evet de bunu sağlicam
o ışığı göremedim sende ama dene
Ya dene demekten fazlasını yapsan
yani mesela şöyle düşün biz şimdi senle özele geçsek sen benim gözüme hoş gelecek şeyler yapsan bende seni beğensem o buna ne der?
Hoşlanmaz. Alsattın der
tamam cevabın hala açık değil mi?
kizlara dik dik bakiosa bu aldatmak ama sen bilirsin
Tamam ilişki uzmanı yeni keşfin için de teşekküeler
aldatmak sadece biriyle konusup gormusmek degil başkasına bakip guzel buluyosada bu aldatmak bu durumda ayrilmak yerine nasil duzelticem diyosan sende grursuzsn uzgunum ve evet iliski uzmaniyim cunku ben sevgilimle ilgili bi sorunu sanal ortamda cozmeye calismiyorum, saglikli bi iliskim var
o yuzden burada aksi yorum yapan birini gorunce bos konusucana bu konuşmayı sevgiline yap
Kızın yüzne bakmadı ki güzel olduğunu düşünsün. popon baktı arkasından
İstersen biraz daha gözlemle tam olarak sonra artık ciddi bi şekilde konuş tepkini koy
Nasıl bi tepki veriym
Net ol yani bu senin için gurur kırıcı bir şey sonuçta sen varken başkasına bakmak nedir be? Erkekler iyice delirmiş
Ayrılık sebebi mi sence
Yani şimdilik değil ama üstüne bi kaç bir şey daha gözüne çarparsa iyice düşünürsün ama şimdilik belki yanlış anlamışsındır bazen bizler de öylesine boş etrafa bakıyoruz mesela o yüzden biraz gözlemle dikkatlice hissedersin sen
Yok süzdü kızı arkasından
O zaman deseydin çarpsaydın ağzına
Çok takıyomuş gibi de olmak istemedim
Ama takıyorsun normal olarak
Kesinlikle. Her baktığında ben de ayrı yürüyüp başka adama bakıcam. Bakalım nasıl oluyo
Neden peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, sen Kordon sahilinde ışıl ışıl parlayan bir elmas gibisin, kendini asla değersiz hissetme ✨ Sen bu kadar dikkat çekerken gözünün dışarıya kayması tamamen onun olgunlaşmamışlığıyla alakalı. Erkeklerin genel huyu deyip bunu normalleştiremeyiz 💅 İletişim her şeydir aşkom, bu durumu sakince ama net bir şekilde onunla konuşmalısın. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sınırlarını çizmeye hazır mısın? 💖