Kız arkadaşım 9 ay sonra yine aynı konuyu açıp ayrılmak istedi, bu durumda haksız olan kim?

1.5 yıl önce aramızda bir sorun oldu o zaman ayrılmıştık ama ayrılığımız da 1 hafta sürdü sonra yeniden barıştık bunun ardından tam 9 ay önce bu konuyu yeniden açtı 1 aylık bir ayrılık yaşadık o na yaptığım şeyi unutamamış arada aklına geliyormuş bunu hak etmediğini bu şekilde ilişkiye devam etmek istemediğini söyledi ama yeniden barıştık birbirimize söz verdik bu olayın bir daha yaşanmayacağına ve bu konunun bir daha açılmayacağına dair 9 ay harika bir şekilde devam ettik normal ufak tefek tartışmalar ve kavgalar oluyordu çok normaldi ama son 3 haftamıza kadar bana karşı soğuk davranmaları mesajlarıma geç dönmesi benimle pek konuşma isteğinin olmaması gerçekleşti ve artık bana da tak etmişti birbirimize yalan söylemeyelim dedim aramızda ne var ne oldu dedim artık eskisi gibi hissetmiyorum dedi nasıl dedim içimden gelmiyor dedi bu konuşmayı erteledik başka bir gün ikimiz de müsait olduğumuz bir an konuşmaya başladık ve bana yeniden o konuyu açtı aramızda herhangi bir sorun olmamasına rağmen ilişkimiz gayet güzel bir haldeyken bana yeniden o konuyu açtı verdiğimiz sözleri unuttun mu dediğimde ise bu bir duygu buna ne kadar engel olabilirim ki dedi ve ilişkimizi bitirmek istedi

Kız arkadaşım 9 ay sonra yine aynı konuyu açıp ayrılmak istedi, bu durumda haksız olan kim?