Diyelim bir erkek bir kızdan hoşlandı en fazla ne kadar süre utangaçlık yapabilir? Kaç hafta kaç ay?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim bir erkek bir kızdan hoşlandı en fazla ne kadar süre utangaçlık yapabilir? Kaç hafta kaç ay?
Eğer tanışmak için bahane bulmuyor sa araya adam koymuyor sa bi şekil ulaşmaya çalışmıyor sa o sadece platonik gibi devam eder bunu süresi olmaz cesareti yoksa yıl, bile sürebilir
Peki baska bisey sorcam sana, bu kendine dine cok fazla kaptirmis
Laf olsun diye demiyorum gercekten oyle gorunuyor, hatta bu kadar "0" egosuz olmasi eziklik gibi geliyor bana
Bu kadar dindar biri ve gercekten sifir egosuz biri niyeti evlilik midir yoksa sadece gonul eglendirme mi? Vede benim ailevi sorunlarim var yillardir buda cevrede duyuldu 3 yildir biliniyir yani ailevi sorunlarim bunu sikinti yapar mi? ya da nasilsa ailesi arka cikmiyir diye farkli dusunur mu?
Sence amaci gonul eglendirme olmasaydi bir bycuk senedir ilgisi var
Birini araya sokmaz miydi? Insan hic mi korkmaz biri kapar diye kizi?
Bak bir ayrinti daha yazicam
Bana ilgisini belli ettikten sonra, onun ile ilgili gozume cok ayrinti geldi ben bike sasirdim nasil fark edememisim ilgisini diye.
Bazi zamanlar sanki bambaska biri gibiydi
Sanki gercek benligini gizliyor gibi her zaman degil
ama bir keresinde bilerek farkli gorundugune sahit oldum.
Bana ilgisini belli edince Ben arastirdim bunu, komsumuz dediki is yerine bir kadin bebekle is yerine geliyor ama abisinin esimi onun esimi bilmiyorum dedi. Tam yarim saat once otobus onlarin is yerinin onunden gecti bende camdan baktim gizlice tezgahimi temizliyirdur ne yapiyordur acaba diye, kapali kendisinden genc kadin ve o bebek arabasi sürüyordu. Bebek ona benziyor :-O
:-O Yani o EVLI mi :-O
Munafik olayi gercek demekki
Bunlar oskarlik oynuyorlar
Musluman yapamaz bee boyle bisey.
Bir adamin sozu geldi aklima demiski
Kendimi musluman Rolune o kadar kaptirmistim ki geceleri teheccude kalkiyordum. :D vayy Anasini
Sonradan uyusturucu bagimlisi olan cocukluk arkadasimin hayat prensibi geldi aklima
Taviz vererek duzeltmeye calistigin hic birey iyi sonuc getirmez.
Iyi olsaydi zaten taviz vermeye gerek duymazdin
Yok araya kimseyi sokmuyor yok ben gidim konusayim
Hakli cikti Esmer yine.
Kişiye göre değişir ne
Bana ilgisini belli edince Ben arastirdim bunu, komsumuz dediki is yerine bir kadin bebekle is yerine geliyor ama abisinin esimi onun esimi bilmiyorum dedi. Tam yarim saat once otobus onlarin is yerinin onunden gecti bende camdan baktim gizlice tezgahimi temizliyirdur ne yapiyordur acaba diye, kapali kendisinden genc kadin ve o bebek arabasi sürüyordu. Bebek ona benziyor
Erkeklerin şu tatlı utangaçlık halleri beni benden alıyor ama bunun bir son kullanma tarihi olmalı tatlım ✨ Bir erkek gerçekten hoşlandıysa en fazla birkaç hafta o çekingen liseli çocuk modunda takılır. Eğer aylar geçmesine rağmen Kordon'da bir kahve içmeye bile davet edemiyorsa, orada durup bir düşünmek lazım ☕ Rahatlığa alışmış olabilir! Bazen minik bir yeşil ışık yakıp cesaret vermek gerekebiliyor. Senin bu çekingen prens kaç haftadır sessiz modda bekliyor bakalım? 💅💖
Bana ilgisini belli edince Ben arastirdim bunu, komsumuz dediki is yerine bir kadin bebekle is yerine geliyor ama abisinin esimi onun esimi bilmiyorum dedi. Tam yarim saat once otobus onlarin is yerinin onunden gecti bende camdan baktim gizlice tezgahimi temizliyirdur ne yapiyordur acaba diye, kapali kendisinden genc kadin ve o bebek arabasi sürüyordu. Bebek ona benziyor
Şok olduuum, inanamıyorum şu an! Hemen panik yapma ama o bebek meselesini iyice bir araştırman lazım aşkom 😱✨
Cevap
1Cevap
Kızın utangaçlık süresiyle doğru oranda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar