Nedir benim bu eski sevgilimden çektiğim 9 yıl boyunca hep benimle uğraşmak derdi, benim ortamımda bulunmak. Ben çok sıkıldım bu durumdan, günah geldiyse yazacaksa yazsın, istiyorsa ya da ömür boyu uzak dursun. Ne yapmalıyım?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedir benim bu eski sevgilimden çektiğim 9 yıl boyunca hep benimle uğraşmak derdi, benim ortamımda bulunmak. Ben çok sıkıldım bu durumdan, günah geldiyse yazacaksa yazsın, istiyorsa ya da ömür boyu uzak dursun. Ne yapmalıyım?
Cevap
1Cevap
Belli ki takıntılı bir psikopat maalesef böyle insanlardan kurtuluşun yolu bulunduğunuz ortamdan başka bir yere gitmek
Pıskoplat falan deyıl ya
9 seneden beri senin peşindeyse seninle uğraşıyorsa bu nedir peki bir insan bunu yapıyorsa o insan sağlıklı değildir kesinlikle hem de
Ugrasyor derken sapıklık yapmıyor hos
Yani Ne seninle ne desensiz mi diyorsun bir adım atmıyorum ya bir adım atsın ömür boyu hayatımda olsun ya da hayatından çeksin gitsin öyle mi
Evet doğru bıldım
Yani adım atmıyorsa Sen de bir şekilde hayatına bakacaktın 9 yıl ne ya Allah aşkına ya evlen ya da defol git
Sen defol pi s lik
9 seneden beri hiçbir adım atmıyorsa senin hayatını engelliyor hayatına bakmamanı sağlıyor ben senin için dedim aptal hafif bir canım var sende. Öyle yaşamaya devam et senin gibi daha çünkü bundan anlar
Ben onu beklemıyorum daha önce talıplerım oldu ama olmadı kısmet detılms
Tamam da ben sana demedim bak hakaret ediyorsun Benim sana demek istediğim Sen bu şekilde hayatına bakamazsın kendini yazık ediyorsun onu diyor direkt yanlış anladın beni
Ben bakıyorum hayatıma o gelıyor kafamı karışıyor
Cıdden çok sıkıldım kötü durumdayım hep Boyke bu adam ben ısturum gelecekse gelsın gelmıyvekse hep gotsın uzaklasın
İşyerune gelmıs duyoyor ben emeklı olcam dıye orada söylüyor
Gerçekten bur taktığın varsa öğret artık podkolokım bozukdu
İşte benim de sana demek istediğim buydu bu şekilde hayatına bakamazsın Sana da yazık o yüzden ben sana dedim bana niye bu tepkiyi gösterdin onu ben hiç anlamadım ki
Aslında çok basit bu kişiye şunu de açık açık konuş ya hayatıma tam gir ya benim hayatımdan tamamen çık Çünkü ben hayatımı Artık birini almak istiyorum Ben sevmek sevilmek istiyorum Senin yüzünden hayatıma bakamıyorum direkt al karşına konuş
Bunu demem gururmu kırmamam kımse ıcın
Ama bu gurur kurmak değil ki sonuç olarak burada kendini ifade ediyorsun ya da direkt söyle Ben hayatımdan tamamen çıkmanı istiyorum de bakalım ne diyecek
Daralıyorum 9 sene Aılem gulıyor bana neden bu adam böyle gerçekten nadıpdımde yoksa cıdden razıyım onu görmemeye gıtsın uzaklaşın böyle belırzlıkte yaşamak çok zor
Benden arkadaşı işyerınde börek ıstedı yaptım getırdım baktım oda gelmıs baklava elıne yetmedı arkadsı pesıme zorla kattı baklavayı
Bunun gıbı bırtane şey sayabıkırım sana
Yani Senin için çok zor bir durum ama bu şekilde gerçekten kendine de yazık ediyorsun hayatına bakamazsan bak 9 sene olmuş. Peki hiç hayatında birini almayı denedin mi
Emeklı olcam dedı gervektnmı Bılmıyırum anca öyle kurtulcam gormuycrm
Yani ne ben ne o ne bensiz ol ama inan seven bir erkek bunu yapmaz bak gerçekten yapmaz
Demedım ama olmadı aklımdan çıkma o adam
Umarım böyle olur Çünkü sana da yazık anladığım kadarıyla psikolojin de senin bayağı bir bozulmuş Çünkü hayatına bakamıyorsun odaklanamıyorsun sevmek sevilmek Senin de hakkın
Belki de sen kendine şans vermiyorsun aklın sürekli onda olduğu için hayatına çıkan kişilere odaklanamıyorsun
Onla konuştuğun gıbı heyecan yoktu ıcınde konuşurken onunla konuştuğun gıbı kafam uymadı kımseyr
Aklın onda Çünkü hayatına odaklanamıyorsun kıyaslama yapıyorsun o kişi hayatından çıkmadığı sürece de kimseye şans veremeyeceksin. Bak sevgi nedir biliyor musun 7 senelik biri vardı hayatımda olmadı ayrıldık bıraktım ne aradım ne sordum çünkü mutlu olmak onun da hakkı Çünkü o kadın sevdiğim kadındı Sevgi böyle bir şey işte
Evet gıtsın artık emeklı oldun Banada yazık ettı
Bu adam Surekkı burnumun dıbınde keşke gıtseydı burdan gormeseydım
İşte sana da demek istediğim buydu sevgi budur Sevgi hayatında sen olmasan bile o kişinin mutluluğunu istemektir
Canım çok yanıyor çok doluyum
Gitse emin ol Sen de hayatına bakacaksın belki de birisini seveceksin ama bu şekilde dediğim gibi hayatına odaklanamıyorsun Bu da seni psikolojik olarak rahatsız ediyor
Olabıkır nasıl kısmet deyıldır belkı ama ugarsmasın benımle kafamı karıstrmasın uzak dursun ıstyrum
Farkındayım dolu olduğunu diyorum ya sana psikolojik olarak iyi değilsin bu da çok normal ama hayatına bakman gerekiyor sevmek sevilmek Senin de hakkan bir yuva kurmak Senin de hakkın
İşte bak şimdi sen kabul etmesen de karşı tarafın yaptığı nedir biliyor musun bencillik ben onunla olmayayım ama onun da hayatında kimse olmasın mutlu olmasın bu bencilliktir
Aynen öyle önce bundan kurtulmama lazım cumrtrsı günü arkada börek yapıcak mecbur onunda cagırcak gelecek benım deyıl yıne bozulacak
Olabıkır mutlu olmamamı ısteme o kıskanç herıd
İşte demek istedim de sana buydu O yüzden ben sana dedim hayatımdan çıkıp gitmesi lazım ama bak şunu düşün Böyle bir insan yalnızca kendini düşünür kendi mutluluğunu düşünür Eğer senin mutluluğunu düşünmüş olsa hayatından çıkar giderdi yani karşında Bencil bir insan var
Evet var çıkar belkı ocakta bıyor işi bu sene
Hadi inşallah belki de doğru insan karşına çıkıyor Sen onun yüzünden onlara da şans veremiyorsun dediğim gibi mutlu olmak senin de hakkın
Bıomıyrum önce kurtulayım bu adandanda
Aynen öyle önce bir kurtul da sonra kendi hayatına bir şekilde odaklanırsın ne istediğini bilen birisin olgun birisin ve emin ol çok mutlu olursun
Insaşlha bana sahıp çıkacak bırı lazım Aılem her Allahım günü yıyop bıyor benı
Eskı manıtmdan ve aılemdem kurtulmam lazım
Anladığım kadarıyla yalnızca eski sevgilin değil ailen de bayağı bir yıpratmışsın ve o yüzden sevgiye gerçekten önem veriyorsun bu çok güzel bir şey sevgiye önem veren kadın sevdiğini arasında tutar ve sonuna kadar sadakat sahibi olur
Öyle
Allah yüzüme baksın ınsallah
İnşallah umarım Gerçekten seni sevecek Sana değer verecek birisi karşına çıkar gerçekten mutlu olursun. Dediğim gibi sevmek sevilmek herkesin hakkı ve herkes bunu ister.
Amın saol ozellıklede sevıomek sevmekte olsun ama karsımdakı kışı Benı benım sevdıgımden daha çok sevdın
Sevsın doycektm
Anladım anladım ben zaten evet bak gerçekten sevmek sevmek güzel bir şey bazen yalnızlık insana güzel gelebiliyor mesela şu anda yalnızlık bana iyi geliyor kendi evindeyim kendi Özgür alanındayım ama bazen insan gerçekten sevmek sevilmek istiyor
Aynen öyle ben hep yalnızdım zaten bu adamdan oncede
Niye peki hep yalnızım bunun sebebini ne olarak görüyorsun şanssızlık mı sence ya da istediğin gibi biri karşına çıkmadı mı
Şanssızlık tabı
Oluyor bazen ya Gerçekten oluyor hani ben de kendime göre kötü bir insan değilim ama benim de karşıma bir türlü sevebileceğim aşık olabileceğim biri çıkmadı
Bende öyle dünyanın en ıyı ınsanıyım dıyebılırıö
İşte birazda şans olacak. Nerede yaşıyorsun?
Ya rızede
Ben de Mersin'de yaşıyorum. Ne yapıyorsun bu arada çalışıyor musun evde misin?
Evdeyım
Anladım. Ben de öğretmenim
Ne ogretmenı
Ya özelden konuşmak zor oluyor uzadı gıtto
Olur tabii ki kusura bakmayın birazck geç cevap verdim araba sürüyordum sizin için de uygunsa özelden konuşabiliriz
tamam adresı acın
Tamamdır açıyorum
Ok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dokuz yıl gerçekten de çok uzun bir süre, ne kadar yorulduğunu ve tükendiğini kalpten hissedebiliyorum 🥺 Kalbinde bıraktığın boşluğu bir türlü dolduramamış ama bu durum senin enerjini çekip hayat kaliteni düşürmemeli ✨ Artık ona açık bir kapı bırakmadığını net bir şekilde hissettirme zamanın geldi 💅 Hayatındaki varlığına tamamen tepkisiz kalarak onu kendi yalnızlığıyla baş başa bırakmalısın. Sence senin bu net duruşun karşısında pes etmek zorunda kalmayacak mı? 💖