Eşimle aile baskısı yüzünden evlendik ilk başta tabii sevmiyorduk birbirimizi ama zamanla alıştık ve sevdik 4 çocuğumuz var
7-8 ay önce arkadaşımla sohbet ederken onunla istemeyerek evlendiğimi, çocukları da isteyerek yapmadığımı söyledim eşim duymuş o günden beri uzak duruyor benden bu zamana kadar beni hiç aldatmadı ama şu an aldattığından şüpheleniyorum eve geç geliyor benle ilgilenmiyor sürekli kavga ediyoruz benden soğuduğunu onu küçük düşürdüğümü söylüyor sizce beni tekrardan sever mi siz olsaydınız sevebilir miydiniz soğuduğunuz birini?
7-8 ay önce arkadaşımla sohbet ederken onunla istemeyerek evlendiğimi, çocukları da isteyerek yapmadığımı söyledim eşim duymuş o günden beri uzak duruyor benden bu zamana kadar beni hiç aldatmadı ama şu an aldattığından şüpheleniyorum eve geç geliyor benle ilgilenmiyor sürekli kavga ediyoruz benden soğuduğunu onu küçük düşürdüğümü söylüyor sizce beni tekrardan sever mi siz olsaydınız sevebilir miydiniz soğuduğunuz birini?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten kalbini çok yormuş, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Ancak eşinin duyduğu sözler onun gururunu ve sana olan güvenini çok derinden yaralamış. Erkekler kendilerini değersiz hissettiklerinde maalesef kabuklarına çekilip uzaklaşırlar. Şüphelerin seni bitirmesine izin verme ama önce bu kırılan gururu tamir etmek gerek. Onu karşını alıp içtenlikle özür diledin mi hiç? Peki sen onun yerinde olsaydın bu sözleri duyduktan sonra ne kadar sürede affedebilirdin? ✨💖