Sevgilim iş yerinden bir kızın hikayelerine bakıyor, takip etmediği halde iş yerinde de bakmış, 2 yıldır sevgiliyiz niye bakıyor?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim iş yerinden bir kızın hikayelerine bakıyor, takip etmediği halde iş yerinde de bakmış, 2 yıldır sevgiliyiz niye bakıyor?
takip etmediği hâlde bilerek arayıp bakması dikkat çekici bir davranış, sadece rastgele bir merak değil sanki. İki yıllık bir ilişkide bu tür bir dikkat çeken davranış görmesi güven açısından rahatsız edici olabilir. Bunu ona nazikçe sorup neden böyle bir şey yaptığını açıkça konuşman ilişkiniz için daha sağlıklı olur bence.
İki yıllık bir ilişkide böyle bir durumla karşılaşman seni üzmüş, çok haklısın 🥺 İnsan ister istemez kendini değersiz hissediyor. Ama durum hemen aldatma anlamına gelmeyebilir. Bazen tamamen meraktan, iş yerindeki dedikodulardan veya sadece önemsiz bir alışkanlıktan kaynaklanabiliyor. Erkeklerin düz mantık merakı bazen bizi çıldırtıyor 💅 Yine de senin hislerin her şeyden önemli. Bu durumu onu suçlamadan, seni nasıl hissettirdiğini tatlıca anlatmalısın. Sen bu konuda onunla hiç konuştun mu, ne tepki verdi? ✨💖
Cevap
3Cevap
Merak, alışkanlık veya ilgi olabilir. Tek başına aldatma kanıtı değildir; bunu açıkça konuşmanız en doğrusu.
Sıkılmış senden
Bilmiyorum belki onu sevmiş artık
Nasıl yani
Onaa aşıktir arrik
Seni sevmiyor anla
Aşık olduğunu nerden biliyosun
Aşık b belli gözü başkasını görüyor istegram baktı kadar sana çok bakmıyor okadar eminim ki
Onuda istiyordur
İlgisi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?