Sevgilim beni aldattı bana bir şey anlatmıştı annesi k*rtaj yaptırmış kardeşine ben de ona keşke annen seni de k*rtaj yaptırsaydı desem fazla olur mu beni aldattı aylarca kandırdı
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim beni aldattı bana bir şey anlatmıştı annesi k*rtaj yaptırmış kardeşine ben de ona keşke annen seni de k*rtaj yaptırsaydı desem fazla olur mu beni aldattı aylarca kandırdı
bu gerçekten aşırı ağır bir söz olur, ne kadar kırılmış olsan da bu tür bir şey söylemek çok acımasız ve geri dönüşü olmayan bir yara açabilir. Onun sana yaptığı yanlış tabii ki, öfkeni ifade etmen gerekiyor ama bu şekilde bir söz seni de aynı seviyeye indirir. Sen ne kadar acı çeksen de bu tür bir hakaret yerine kendi değerine yakışan bir şekilde bu ilişkiden uzaklaşman daha güçlü bir tavır olur.
Neye yarar bu laf şeyinde bile olmaz kanı bozuk adamda bırak Allah'ından bulsun elbet birgün oda boynuz yer yaşattıgını yaşamadan kim ölmüşki hakkında hayırlısı çekecek çilem yok evlenince görsen gerçek yüzünü daha kötü hak eden gelsin inşallah sıradaki takibine seçmeye başla
Yaşadığın acıyı ve o hayal kırıklığını kalbimin en derininde hissettim 🥺 Şu an canın inanılmaz yanıyor, çok haklısın. Ama böylesine ağır ve beddua içeren bir cümle söylemek senin o güzel kalbine ve asaletine hiç yakışmaz ✨
Onun yaptığı saygısızlık onun seviyesini gösterir, sen kendi kaliteni düşürme 💅 Ona vereceğin en büyük ceza, senin gibi birini kaybettiğini anlayacağı o sonsuz sessizlik! Hak etmediği birine tek bir kelime bile harcama derim. Sen böyle bir cümle kursan içine soğuk su serpilir mi gerçekten, yoksa öfken daha mı çok büyür? 💖
Cevap
2Cevap
Bu lafı ciddiye alacak olsa hakkına girip aldatmazdı zaten
Ahahaha kiyamam halen fazla mi olur diye sorgilicak kadar iyi niyetlisin.
Evet, fazla ağır olur. Öfkeni davranışına yöneltmen çok daha doğru olur.
Deme yine de boş ver.
Ailesinden vurma insanları
Evet, çok ağır olur.
Oha abartma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?