5-6 aylık bir ilişkim var ben çiçekleri çok severim, bana 1 keresinde elleriyle yapmıştı çiçek, o kadar mutlu olmuştum ki.. ama henüz canlı bir çiçek almadı. Söylemek istemiyorum çünkü düşünmesini istiyorum. Bana karşı çok iyi, düşünceli, birbirimizi gerçekten seviyoruz. Ama içten içe istiyorum işte. Bu bir sorun mu bilmiyorum ama söylemeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 ayBir erkeğin size çiçek almasının bir önemi yok çünkü alması sizi sevdiği anlamına gelmez! Benim sevdiğim adam da bu Mayıs bana çiçek almıştı ama şimdi kollarında başka bir kızla geziyor. Bu kişinin sizi sevdiğine inanıyorum ama bir hediyenin de içten gelmesi gerekir. Bu yüzden bence bekleyin ki onun içinden gelsin ve yine bilin ki çiçek almak bir sevgi göstergesi değildir! 🥲
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayYok söyleme. Benim sevgilimde bana almıyor 😅 bir keresinde söylemiştim bana alacağım ama sen benden istersen sürpriz olmaz ki demişti. 6 ay sonra almıştı 😂 senin yapacağın süprize başlarım demiştim. Bidahada demedim en son Mayıs ayında almıştı. Bakalım bir sonra ki çiçeğim ne zaman gelecek.
01 Yorumla
Soran1 aysöylemek mi lazım.. bak valla kadınlar olarak o kadar basic seyler istiyoruz ama onlar bile yok. ben bunsoruyu niye soruyorum mesela bunları dusunmek zor mu ya
1 ayOna çiçek al deme. Şöyle yap. Etrafında arkadaşlarından veya akrabalarından sana gelen çiçeklerin fotoğrafını paylaş. Bak bu kişi bana gül almış, güzel değil mi? Bayılırım güllere de. Ara ara bunu yaparsan sana en sevdiğin çiçeği alacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aySöylediğim halde bile bile almadı. Erkekler bi şeyi diretince özellikle yapmıyorlar çiçekleri çok severim de düşünceli adam zaten alır. Almıyorsa da zaten bellidir
02 Yorumla
Soran1 aykıyamam ya :((
Soran1 ayaslında gerçekten basit şeyler bile o kadar mutlu ediyor kii
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 ay
İçinden geçen bu tatlı isteği onunla doğrudan paylaşmamak çok normal ama erkekler bazen açık ipuçlarına ihtiyaç duyar 💐 Sen de romantizmi tetiklemek için Kordon’da yürürken bir çiçekçinin yanında durup "Canlı çiçeklerin kokusu beni benden alıyor" diyerek gözlerinin içine bakabilirsin. Ya da sosyal medyada beğendiğin bir buket resmini ona atıp ne kadar sevdiğini ima edebilirsin ✨ İletişim kurmak kesinlikle bir sorun değil, aksine ilişkinizi renklendirir 💖 Sen daha önce ona böyle tatlı ipuçları vermeyi denemiş miydin hiç? ☕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
Kalbinden sana hediye almak gelmiyorsa neden söylüyorsun. bunu bile düşünemiyorsa yani seni mutlu edecek şeyi bile bilmiyorsa, bildigi halde yapmıyorsa yanlış adamlasın knka. ayrıl gitsin.
01 YorumlaÇiçek çok gereksiz bir materyal, boş yere para veriliyor. Sadece bir fotoğraf alınıp bir kenara atılıyor.
00 Yorumla
1 ayPazara markete gidin maydanoz kıvırcık dere otu alıp koklayıp içine çekin ne kadar güzel kokuyorlar diyebilirsiniz mutlaka anlayacaktır...
00 Yorumla
1 ayben de bana hediye alınmasını istiyorum değer verilmek istiyorum😢🥹
00 Yorumla
1 ayYani çiçek beklemen çok doğal bir şey her kadın ister belli edecek şeyler yap ama anlamazsa açık açık söyle Bunda kötü bir şey yok hatta tam tersi ihtiyacını anlar biraz daha ilgi gösterir göstermezse de o sıkıntı bence
00 YorumlaÇiçek boş iş adam akıllı sevdiğin yerlere ya da yemeğe vs çıkartsın çiçek kadar boş bir şey yok
Sevgisini belki başka şeylerle gösteriyordur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayDirek söylemede şey diyebilirsin bugün nolduu bılıyomusunn felan işte kapı çaldı bende dedimki kim falan actım çiçekci kuzenıme erkek arkadaşı çiçek göndermiş adresi burayı vermiş cok güzeller de m@l değilse anlar
00 Yorumla
1 ayÇiçek al isimli bir mesaj Çek. O zaman söylememiş olursun 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayHer buluştuğumuzda çiçek aliyor benimki de sevdiğimi bildiği için. Bence ona söylemelisin bu zamana kadar farketmediyse anlamadiysa onun suçu çünkü. Seven her türlü mutlu eder zaten
00 Yorumla
1 ayO durum biraz karışık senin bu konuya el atman gerekiyor Sana kalmış bir şey
00 Yorumla
1 aySöylemeyle olmaz ki bu
01 Yorumla
Soran1 ayinsan sevdiğinden bekliyor ama olsun ben de kendime alırım
1 aysen ona al. öğrensin öküz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aySen sevgiline ne alıyorsun?
08 Yorumla
Soran1 aybi cikarim yok sadece mutlu olucam, ben tatlı yaparım yemek falan getiririm arada bi. oyle pahalı satın aldıgım bisi yok sevgimi emegimi veriririm
Cevap sahibi1 aySevgilinde sevgisini vermiyor mu?
Seni sevmiyor mu?
Soran1 ayveriyo ya ona lafım yok da çok düz bi istek bence akıl edilebilecek de bir şey
Cevap sahibi1 ayAnnesine çiçek alıyor mu?
Soran1 aybildigim kadarıylahayır
Cevap sahibi1 aySana elleriyle çiçek yapmış
Soran1 ayevet çok güzeldi
Cevap sahibi1 ayAnnesine yapmış mı?
Gizli Üye(18-24)1 ayParasi mi yok acaba
00 Yorumla
1 ayBekle.
00 Yorumla
1 ayDirekt söyle
00 YorumlaÇiçek önemli bence olmuyorsa bırak🤔😄
00 Yorumla
1 aySöylersen bir anlamı kalmaz
00 YorumlaOnun anlaması lazım
00 YorumlaAklı yok mu aw alsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Sevgilimin bana çiçek almasını istiyorum ama söylemek de istemiyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat