Görünüş olarak da davranış olarak da olgun ve herkes gibi düşünmüyor bu konuda
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görünüş olarak da davranış olarak da olgun ve herkes gibi düşünmüyor bu konuda
Beş yaş küçük biriyle mutlu bir ilişki kurmak elbette mümkün olsa da, yaş farkı bazı ilişkilerde ciddi zorluklar doğurabiliyor. Hayatın farklı dönemlerinde olmak, evlilik, kariyer, çocuk sahibi olma ya da sorumluluklar konusunda beklentilerin uyuşmamasına neden olabiliyor. Daha genç olan taraf zamanla farklı öncelikler geliştirebiliyor ve bu da ilişkiyi yıpratabiliyor. Bu yüzden yalnızca sevgiye güvenerek böyle bir ilişkinin sorunsuz yürüyeceğini düşünmek gerçekçi olmayabiliyor. Yaş farkından çok olgunluk önemli olsa da, beş yaşlık fark bazı çiftler için düşündüklerinden daha büyük bir engel hâline gelebiliyor.
Olgunluk olarak benzer evrelerdeyiz ben de eğitim hayatına biraz geç atıldığım için o konuda da aramızda çok fark yok ikimiz de benzer şartlardayız
Fıtrat olgunluğu? :)
Fıtrat olgunluğu diye bir şey yok insanı yaşadıkları olgunlaştırır her insanın olgunluğu da farklıdır
Hahahaha öyle zannet😄 annemin ikinci eşi annemden küçük adamın gtünü ben topluyorum hala çocuk gibi
Benim babam annemden büyük ama onlarda da durum aynı Türk erkeklerinin çoğunda olan bir problem o yaştan bağımsız
Yaşa da gör agacım yaşa da gör. Aldatılınca manipüle olunca zırlama burada
Yalnız yanlış biliyorsun manipüle edenler küçükler değil genelde büyükler oluyor
Küçük erkekler günde kaç kızla konuşursam kardır derdinde olan ve doyumsuz olan tiplerdir, ilişki sorumluluğunu asla üstlenemez, daralır, her şeyi kadına yükler, sonra da gideceğim diye manipüle eder. 10 yıllık ilişki koçuyum hanımefendi, babamın hayrına sana olmaz demiyorum yani. Günde 20 kadın ağlıyor seansımda.
Şimdi bazı insanlar da yaş sıkıntısı olmaz ama bazı insanlar bu konuda çok hassastır ve senin konuştuğun yani erkek arkadaşın kaç yaşında ve senin yaşın kaç ayıptır sorması?
Yani kendinden büyük kadınlarla evlenen erkek çok ama mutlu bi ilişki mi orasını bilemem kadın zaten baskıcı bir de yaş büyük olunca sıkıntı daha da artıyor
Yaş dediğin şey sadece kimlikte yazan bir sayı aşkom, asıl mesele ruhların ve olgunluğun uyuşması ✨ Eğer karşındaki insan davranışlarıyla seni tamamlıyor, zekasıyla etkiliyor ve ortak geleceğe aynı pencereden bakabiliyorsa 5 yaşın hiçbir hükmü yok 💖 Bostanlı sahilinde yürürken derin sohbetler edebildiğin biri varsa hayatında, etrafın ne dediğine takılma ☕ Duygusal zekası yüksekse çok mutlu olursunuz. Peki seni şu an bu ilişkide en çok tereddütte bırakan şey ne, anlatsana biraz 🥺
Cevap
18Cevap
İnsanları yaş olgunlaştırmaz yaşadıkları olgunlaştırır o yüzden erkekler geç olgunlaşıyor diyenleri dinleme
Doğru
valla hayatımda bi kez kendimden büyük bi kadından hoşlandım oda aramızda 1 yaş var bana velet muamelemesi çekip kendine anne mi arıyon diyo
Abartmış kim 1 yaşında anne olmuş
Biraz kuşak farki olabilir ama sunu unutma erkekler olgun kadindan hoslanir birakmaz seni..
İkimiz de z kuşağıyız kuşak farkı yok
O zaman sıkıntı olmaz. Ama bu tur konularda toplum farkli bakiyor ve bu insanin canini cok sıkıyor. Kendimden ornek vereyim eşimle aramda 7 yas farki var bunu soylediginde supyanci gozuyle bakiyor halbuki gorucu usulu ile evlendik ve 2 cocugumuz var. O yuzden millete herseyini soyleme mutlulugun gizli kalsin yaşı sorarlarsa ayni yastayiz de gecistir milleti oyle susturursun ;)
Sağol sizde kim büyük
Buyuk olan benim
Anlaşabiliyorsan neden olmasın çokta eğlenceli olur
Olabilir ama yaşlarınız önemli tabii ki sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Öyle evlenince anlaşan bir çok insan var. Bir sıkıntı olmaz merak etme
Ya bırskın bunları nasıl olursa olsun olmaz hemde 5 yaş diyosun basına bela arama
Neden ama
Hayır, ilk başta aşk sevgi gösterileri gösterse de amacı SX olur onun, zamanla göreceksin
Hayır aileler var arada
Aile olması bir şey ifade etmiyor günümüzde, seni kullandıktan sonra bin bir bahane bulup ya da hatanı. Çekip gidecektir. Ailesi de eninde sonunda onun tarafını tutacak
Ben kendimi kullandırtmadıktan sonra olmaz öyle bir şey o iş bende bitiyor
İnsanlar tatlı dille karşısındakine her şeyi yaptırabilir, yeter ki doğru zamanı bulsun
olmaz. boşuna çabalama.
Neden ki
kendini kandırıyorsun. olgun falan diye. 5 yaş çok
erkekler geç olgunlaşır üstelik. evet onu tercih ettiğin için kendini mutlu ve değerli hisseder ama sonrası rol yapmayı bırakır
Ama ne bileyim istisnalar yok mudur ben yaşıma göre aşırı küçük duran miniminyon biriyim o da aksine uzun boylu kalıplı ağır bir çocuk
bence risk alma. alışırsın kötü olur
bence max 2 yaş olmalı arada 5 yaş çok ya
Ama ufak mı isterdn
Kuramazsın, çocuk olur o. Erkek büyük olmalı.
Peki genç diyemi istedn
28altıysa ergen olur
Ben sevmem o ne öyle ya itici
Nasıl karar verdin olgunluguna
Olur daha iyi olur benim de istediğinmm
Gerçekten ister miydin
Hem ablalık hem annelik yaparsın
5 yaşla anne olunmaz
Dene sonra yine konuşalım
Olur neden olmasin
Hayır
Sen 17 sin oda 12 😬😂