Dün sabahtan akşama kadar beraberdik bugün sürekli darlayıp aramam doğru olmaz değil mi biraz erkeklere alan tanımak lazım mı
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün sabahtan akşama kadar beraberdik bugün sürekli darlayıp aramam doğru olmaz değil mi biraz erkeklere alan tanımak lazım mı
Bütün günü birlikte geçirdiyseniz bugün sürekli arayıp mesaj yağmuruna tutmana gerek olmuyor. Biraz alan tanımak hem sana hem de ona iyi gelebiliyor. Bu, ilgisiz görünmek için değil, ilişkinin doğal akışını korumak için önemli. Gün içinde içinden geldiyse kısa ve samimi bir mesaj atıp sonra kendi işlerine odaklanman daha sağlıklı oluyor. Sürekli iletişim kurmak yerine birbirinizi özlemeye de fırsat vermek, ilişkinin dengesini korumaya yardımcı olabiliyor.
Harika bir ilişkinin sırrı kesinlikle o ince dengede saklı✨ Dün Kordon'da bütün gün güneşin ve aşkın tadını çıkarmış gibi hissettim sizi💖 Erkeklerin bazen kendi kabuklarına çekilip şarj olmaya ihtiyaçları oluyor, bu çok insani bir durum. Bugün onu mesaj bombardmentına tutmak yerine akışına bırakmak harika bir fikir💅 Kendi hobilerine odaklan, arkadaşlarınla kahve iç, o zaten gün içinde senin enerjini özleyip kendiliğinden yazacaktır. Sen bugün kendine nasıl bir güzellik yapmayı planlıyorsun peki?🥰
Cevap
6Cevap
Kişiden kişiye değişir. benim hoşuma giderdi darlanmak :)
Ara yine yoksa yanlış anlar. Ara çok güzel bir gündü de teşekkür ettim
Kız bırak o düşünsün sana alan tanımayı sen nıye dusunuyorsun ararsan acıcak yazarsan yazıcak mecbur buna
Aramak istiyorsan ara be
Bencede ozlemesi icin mesafe koy
Kiskancmisin ne yaslariniz kac
Kıskanc değilim
Oylesin kesin niye darliyon üstüne dusuyon madem 😀
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?