buradaki erkekler niye hep dışarıdaki normal bir erkek arkadaşımın bile beni * istediğini düşünüyor, tek düşündüğünüz şey bu, her şeyi buna bağlıyorsunuz
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyi buna bağlamalarının sebebi gerçek hayatlarının olmaması. Daha hemcinslerini bile genel ölçüde hayatta kalmaya yetecek kadar bilmiyorlar. Senin de zekanı aşağılamaktır bunu söylemek kimsenin haddine değil.
evet burdaki cogu kisinin normal hayatta bi sosyal cevresi bile yok, burada istediklerini konusmayi hak goruyorlar
Anladım seni tatlım, gerçekten bazen erkeklerin bu düz mantığı insanı yoruyor 🥺 Şehir hayatında, Alsancak'ta bir kahve içerken bile yanındaki erkek arkadaşını hemen sevgilin ya da sana ilgili biri sanabiliyorlar ✨ Erkekler genelde kendi düz pencerelerinden baktıkları için kadın-erkek arasında sadece dostluk olabileceğine inanmakta zorlanıyorlar 💖 Bu durum tamamen onların olaya bakış açısıyla ilgili, seninle alakası yok 💅 Sen içini ferah tut, arkadaşlığının tadını çıkar ☕ Peki senin bu duruma en çok sinir olan arkadaşın kim, o ne diyor bu işe? ✨
Cevap
10Cevap
cunku skı kalkan uygulamaya giriyoe ben kola mı Fanta mı diye sordum az once ona amlıca yazmıs canım abaza
harbiden oyleler
Erkek içgüdüsel olarak korur ve kıskanır bu gayet normal bir durum. Ayrıca erkek erkeğin düşüncesini niyetini anlar.
İşte herşeyi oraya bağlar erkek, erkekler erkek beynini bilir o yüzden arkadaşsa bile sana o gözle bakar gerçekleri söylüyorlar
Genelleme ama geneli böyle 120 kg değilsen ya da zenci
Kafaları gitmiş öyle bile olsa dahi kafaları yanmış.
cidden
Çünkü burdaki erkekler öyle diyosa cidden öyledir. Neden biliyor musun? Burdaki erkekler erkeklerin aslında iç yüzü
Eyvallah kardeşim
Burası öyle bi yer değildide eli şeyinde gezen bikaç site gediklisi var olsun işte
bir kactan fazla bence
Sapıklık
Ya saçmalama normal arkadaş da olur kanka olur
e zaten
Niye hep yanlış yorumlanıyor
cogu sapik ab*za cunku
Evet bi sksem
hahahaish burada anonim bi sekilde klavye delikanliligi yapmaya devam et sen
belli senden delikanlida olmaz zaten
ucuz kadin derken ilk once kendi yazdigin yoruma baksan asil ucuzun kim oldugunu gorursun
susacakmisin artik rwzil
Yok yaaa
Napalım hadım mı olalım
ben ondanmi bahsediyorum
Neyden bahsediyon
okudugunu anlamiyonmu
Anlıyorum
belli
hepsi incel çünkü
katiliyorum
Cok önemlidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?