Sevgilimin cinsellikte sınırlarımı zorlaması normal mi, bu ilişkiye güvenip devam etmeli miyim?

Erkek arkadaşımla arabada yakınlaşırken “Başka bir kadın olsaydı şimdiye çoktan içine girmiştim ama sana saygım var, yapmayacağım.” dedi. Daha önce birçok ilişkisi ve tek gecelik ilişkileri oldu. Bu cümle onu rahatsız etmiş diye bugün gelip ileri gittiyse diye rahatsızlığını dile getirdi. Ayrıca arkadan istemiyorum dememe rağmen “Bir gün yaşadığında.” diye cümleler kurdu, yakınlaşırken ısrarla oraya parmak sokmayı deniyor. Bu hataları dışında çok saygılı, benim için uçağa binip başka ülkeye geldi, birkaç kez bir günlüğüne bile geldiği oluyor, ilişkiye emek veriyor. Ancak ilişkinin başında eski kız arkadaşıyla son bir tatile gidip ondan ayrılıp bana öyle geldi ve ben bu bilgiyi şans eseri öğrendim. Verdiği emeklere bakınca güvenilir olduğunu hissediyorum ama diğer hatalar da canımı yakıyor. Sizce devam edip davranışlarını izlemeli miyim?

Sevgilimin cinsellikte sınırlarımı zorlaması normal mi, bu ilişkiye güvenip devam etmeli miyim?