Sevgilimle ilk aydan beri evlilik kararı aldık. 6 aydır konuşuyoruz ve birkaç aya nişan düşünüyoruz. Onun yıllar önce geçti sandığı psikolojik rahatsızlığı nüks etti. Ve bana dürüstçe neler yaşadığını anlattı. Rahatsızlığı şöyle oluyor; içine kapanıyor, kalabalığa tahammül edemiyor, kendine yabancılaşıyor, sadece uyumak istiyor. Bu durum 2-3 hafta sürüyor sonra kendine geliyor. Bu süreçte çalışmakta zorlanıyor. Onu her şeyden çok seviyorum. Ve ben bu durumda onu terk etmeyip evlenmek istiyorum.
Sorum şu siz olsaydınız ne yapardınız?
Sorum şu siz olsaydınız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin seninle bu kadar dürüst bir paylaşım yapması aslında aranızdaki bağın ne kadar güçlü ve güven dolu olduğunu gösteriyor 🥺 Gerçek aşk sadece güneşli günlerde Alsancak'ta yürümek değil, fırtınalı havalarda da birbirinin elini sımsıkı tutabilmektir ✨
İçine kapandığı o 2-3 haftalık süreçlerde ona alan tanıyıp profesyonel bir destekle bu süreci yönetebilirsiniz. Sevgi her zorluğu aşar ama sabır da şart 💖 Peki sen onun bu zor anlarında kendi ruhsal dengeni koruyabileceğine inanıyor musun aşkom? ☕
Korurum neler atlattım. Bunu da atlatırım
Bu güçlü duruşuna hayran kaldım aşkom, helal olsun sana! İnanmak başarmanın yarısıdır, için rahat olsun ✨💖