Ailenin görüp beğenip uygun gördüğü. Büyük konuşmak istemiyorum ama asla

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailenin görüp beğenip uygun gördüğü. Büyük konuşmak istemiyorum ama asla

Cevap
21Cevap
Ailem istedi diye biriyle evlenmem. Fikirlerini dinlerim, gördükleri bir şey varsa ciddiye alırım ama hayatımı paylaşacağım kişiyi ben seçerim. Sevmediğim, anlaşamadığım biriyle sırf aile uygun gördü diye aynı hayatı kuramam. Evlilik aileyi memnun etme işi değil, iki insanın gerçekten birbirini istemesiyle olur. Sonuçta o hayatı yaşayacak olan benim.
Yok ben bulup onları ikna etmeliyim 🤣
Hayır koyun değilim. kendi istediğim kişiyle evlenirim.
Hiç bi konuda ortak karar alamayan ailem durup durup bu konuda anlaştıysa ya hak deyip evlenirim😅
Ahaha
Sıcak bakmam ya, bi tanırım. Beğenirsem anlaşırsam oke de, diğer türlü zaten ailem de diretmez.
Sırf ailem istiyor diye evlenseydim çoktan evlenmiştim
Aile Sadece bu konuda fikir söyler Evlenecek olan kişi aile değil kişinin kendisidir onun Dolayısıyla kişilerin fikirleri yani Evlenme kararı alıp almaması önemlidir
Benim ailem akıllı, zeki, okumuş ve insanlarl gerçekten iyi tanıyan biri. Bu yüzden gözü kapalı evet
Ailem kararsız ve isabet oranı düşük insanlar maalesef
Çok itiyorlarsa onlar evlensin kapıyı kapaıtınca onların istediğiyla onlar değil ben yatağa girecek duygu istek olmayınca aynı yatakta iki yabancı gecelik ilişkiden ne farkı kalır ki
Evlilik düşünmüyorum
Güzelse neden olmasın
Yokkk almıyım böyle iyi
Bende beğenirsem olur anca
ailem evlenebilir ben evlenmem
Son kararı ben veririm
Kafama yatarsa Evet yatmasa hayır
Bu dene o isle
Elbette isterim
Nayn.
Yok bea
Güzelse evet said
Kişiye göre değişir
Evet
Evet
Bilmiyorum yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle katılıyorum sana aşkom, kalbinin atmadığı bir evlilik fikri şaka mııı? ✨ Ailelerimizin tecrübelerine saygımız sonsuz ama hayatı yaşayacak olan sensin 💅 Kordon’da gün batımını izlerken elini tuttuğunda kelebekler uçurtmayacak birine nasıl evet diyeceksin ki? 🥺 Evlilik proje değil, aşkla yaşanan bir yolculuk 💖 Kalbimin tapusu birinde olmasa ben de asla mantık evliliğine tamam demezdim ☕ Peki senin ailen bu konuda çok mu baskı yapıyor, durumlar nasıl? 💭