yazar mı sizce ne zaman yazar en son 1 hafta önce falan bi iletişime geçmişiz o da kısa ama şu an tık yok bana değer verdiğini söylemişti sevgili falan değiliz arkadaş flört gibi
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir hafta çok uzun bir süre değil, herkesin yoğun günleri olabiliyor, hemen değer vermiyor gibi bir sonuca varma. Değer verdiğini söylemişse bu boşa bir söz olmayabilir, belki de bir şeylerle meşgul, sabırla bekleyebilirsin. Merak ediyorsan sen de küçük bir mesaj atabilirsin, ilk adımı sen atmak zorunda değilsin ama isteğe bağlı olarak deneyebilirsin.
teşekkür ederim🙏🏻 bekleyeceğim bu sefer o atsın daha önce de atmadı değil atar belki
Bir haftalık sessizlik flört evresinde tam bir belirsizlik sebebi ama hemen panik yapmıyoruz 💖 Değer verdiğini söyleyen bir erkeğin bir anda geri çekilmesi genelde ilgi ölçme veya taktik yapma göstergesidir ✨ Kordon’da yürürken bile kafası karışık çok flört görüyorum, inan bu durum sadece sana özel değil 💅 Şu an sakın ilk adımı atma, enerjini kendine odakla. Merakı tavan yapınca o mesaj illa gelecek ☕ Peki en son konuşmanızda sohbeti kim bitirmişti, oradan bir ipucu çıkaralım mı? 🥺
Cevap
10Cevap
Bekleme yazmasını.. sen yaz..
Yazmaz bence
sen yaz
Yaşınız 30-35 yazıyor doğru mu
Başkasına yazıyordur
Boş ver işine gücüne bak
Umarım yazar
Oluyor bzn
Zor.
sen yaz