Uzak mesafe ilişki yaşayanlar, sevgilim üniversiteye gidecek ayrılmak mı beklemek mi mantıklı?

Kız arkadaşımla konuşunca yazışınca bize internet dk sms yetmiyor, yarı uzak mesafedeyiz bu iyi bir şey mi, 5. ayımıza girdik şu ana kadar çok güzel ilerledik ama bir sorun var kız arkadaşım gidecek ben ayrılmayı düşünüyorum TYT sıralaması 1.75 milyon ve diyor ben artık çok bunaldım üni istiyorum yakın yerleri yazdı bir şey demedim ama içimdeki bir ses değişeceğini söylüyor bana dediği ben seni bırakmıyorum ama köyde olduğum sürece hep üniversite okumak istedim hayalim bu diyor 3. mezun senesi ben üniversite bitirdim

sevgisinden eminim ama hep çevrem diyor dikkat et aldatılırsın ama öyle biri değil ya benim için çok şey yaptı sadık biri

Güncellemeler
7 gü
aslinda onun neden gitmek istediğinide biliom 3 yildir yerlesemedi ve koyde yaşio ben sevgilsini his ediyorum asla benim sozumden cikmaz ve ilklerini benle yaşadi dindar baya ama ailesi baski yapip evlendirirse cok kötü olur cunkü köy ya bilmiyorum onu 4 5 sefer test etim sorun cikmadi
Uzak mesafe ilişki yaşayanlar, sevgilim üniversiteye gidecek ayrılmak mı beklemek mi mantıklı?