Buradaki erkekleri görünce sevgili istemiyorum, siz de erkeklerden soğuyor musunuz?

Ec ayarlamaktan vb. ağlama duvarına çevirip günah çıkaran mı dersin. İlk sevgilisini unutamayıp buraya ağlayan mı dersin. Kadınlar bunları görünce bunlardan soğuyor diye kadınlara nefret dolup kadınlara kötücül planlar yapan mı dersin seni alfa seni. Bka bk da diyemiyoruz. Kadınlar olarak. Az önce bir videoya denk geldim. Sebebini de tahmin edebiliyorum. Yurt gibi 4 kişilik bir odada kalan erkekler var. Birine şaka olarak. Bilmiyorum sahte mi gerçek mi, yüzüne şey atmışlar. Beyaz. İçlerinde en yakışıklısı. Kameraya alıyorlar gülüyorlar. Kimi boş boş oturmuş telefona bakıyor, 3 4 kişi kaydediyor gülüyor. Bu da önüne gelen ilk kişiye girişiyor. Şakaya bak. Erkekler böyle bir topluluktan çıkıyorlar sonra sen bu erkekleri beğenmeyi bekliyorsun. Sana güzel sözler söyleyip sana çiçek almasını hoş gözle bakmasını bekliyorsun. Erkekler had bilmiyor saygı bilmiyor, sınır bilmiyor, bunu da üreme organları çıkıntılı diye yapıyorlar. Çıkıntılık yapmak erkeklik olmuş. Bütün varoşları bel aşağısına odak olmuş tiplemelerin arasından sen bir tane kötünün iyisini arıyorsun. Adam travmatör. Kanser hücresi. Sonra, kadınlar neden erkeklere yüz vermiyor. Siz kadın olsanız kendinize yüz verir misiniz

Buradaki erkekleri görünce sevgili istemiyorum, siz de erkeklerden soğuyor musunuz?