Sizce atılmalı mı, başka bir ilişkiye geçince karşındakine hakaret gibi olur mu?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence bu tamamen kişisel bir tercih, saklamak illa eski sevgiliye bağlılık anlamına gelmiyor ama yeni sevgilin rahatsız oluyorsa bunu göz önünde tutmak gerekir. Bazı insanlar geçmişi bir anı olarak saklamayı tercih ederken bazıları yeni sayfa açmak için hepsini uzaklaştırıyor. Eğer karşındaki kişi bu konuda hassassa onunla konuşup bir orta yol bulman ilişkinizin huzuru için daha sağlıklı olur.
Bence bunun tek bir doğru cevabı yok, eski sevgiliden kalan hediyeleri atmak zorunda değilsin. Önemli olan o eşyaların senin için hala duygusal bir bağ taşıyıp taşımadığıdıreğer sadece bir eşya olarak duruyorlarsa, saklaman yeni ilişkine saygısızlık anlamına gelmez ancak sürekli eski ilişkiyi hatırlatıyor veya yeni partnerini rahatsız edecek şekilde ön plandalarsa, kaldırmayı ya da elden çıkarmayı düşünebilirsin. En önemlisi ise yeni ilişkide açık iletişim ve karşılıklı anlayıştır.
Aşkom bu durum tamamen hediyenin senin için taşıdığı enerjiye bağlı ✨ Eğer o eşyaya her baktığında geçmişin hayaletleri zihninde dolanıyorsa, yeni ilişkine saygısızlık etmemek adına onları hayatından çıkarmak en doğrusu 💅 Fakat kullanışlı bir kazak veya saat gibi tamamen nötrleşmiş bir şeyse, sırf eski sevgili aldı diye çöpe atmak saçma olur. Yine de partnerinin duygularını önemsemelisin 🥺 Sen olsan sevgilinin eski aşkından kalan bir takıyı takmasını ister miydin? 💖
Cevap
5Cevap
Eskilerin hiç bir şeyini tutmam.
pahalı diye…
Umurumda değil fiyatı.
haklısın peki ben ne yapayım içinde emek vb olan şeyler sence birine vermeli veya atmalı mıyım
Kullanılacak bir şeyler ise ver ya da sat. gerisini at.
Atmak gerekir
pahalılar ama
Söylemezsen bilmez
Lazım olanları kullanırım
Atılmalı bence
Hayır olsun diye dağıtılmalı, bir işe yarasınlarr
Karşıdakine bahsedilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?