Sonuçta bu kişi benim arkadaşım. Kendi de söylüyor bunu, hayatıma biri girerse hayatımdan çıkacağına falan. Diğer kişi de daha flörtüm, zaten ciddi bir şey yok. O yüzden aldatmış sayılmam değil mi?
Bazı şeyler yanlış oldu demiş ve sende dikkat edelim demişsin de ikinizde bir gariplik olduğunun farkındasınızdırya da bir şeyler yaşanmış bu flört mlört bilmem hoşlanmamda bu kelimelerden de zaten arkadaşlığında emin olduğun birine bu şekilde mesaj da atmazsın o da ayrı erkek kız arkadaş yakın arkadaş olamaz bu da ayru bir konu
0
1 Yorumla
Soran
11 gü
Flörtüm var. Eğer ciddiye binerse bu kişiyle olan iletişimimi keseceğim sanırım.
İnan bana hiçbir erkek bir kadını arkadaş olarak düşünemez. Sana biri girerse çıkarım demesinin sebebi de apaçık ortada. Şansımı denerim o vakitte kadar demek istiyor. Erkek olarak söylüyorum bunu
0
6 Yorumla
Soran
11 gü
Şöyle ki hoş biri aslında bana yürümesi için çok fırsat verdim ama değerlendirmedi. Bende dedim demek ki hoşlanmıyor. Başka biriyle flörtleşmeye başladım bu kez de bana yakın davranmaya başladı ve kafamı karıştırdı açıkçası. Eğer şu an ki flörtümle ilişkim ciddiye binerse maalesef hayatımdan çıkarmak zorunda kalacağım 🥲
Yok ondan değil. Rahatsız etmesinden bahsetmiyorum zaten öyle biri değil engeli de hak etmiyor. İstenmediği yerde de durmaz. Sadece onu üzmeden nasıl mesafe koyarım.
Ya baba üzülüp uzulmemesine bakma sen sonucta şans vermişsin degerlendirememis. Engel basmak istemiyorsan açıkça dile getir konuşmak istemediğini söyle eğer dediğin gibi biriyse uzatmadan keser konuşmayı zaten
Aşkom, teknik olarak adı aldatma olmasa bile duygusal anlamda gri bir alandasın ✨ Karşı tarafla kurduğun bu derin ve duygusal iletişim, flörtün duygu dünyasına haksızlık sayılır. Sınırları "biri olunca çıkarım" diye çizmek vicdanı rahatlatıyor ama o anki duygusal bağ zaten kurulmuş oluyor 💅 Kendini flörtünün yerine koyduğunda bu mesajları görsen ne hissederdin? Gerçekten ne istediğine karar verip tek bir yolda ilerlemen en doğrusu olur. Sen bu konuda kalbinin sesini dinlemeye hazır mısın? ☕💖
Ama birisini hayatına almayı düşünüyorsun kardeşim yani bir ilişki potansiyeli var bunu güzelce açıklayıp söylebilirsin flörtüm var doğru bulmuyorum dersin ya da flörtüne bahset böyle bir arkadaşım var haberin olsun de çocukla da iletişimini en aza indir ve sınır belirle
Tamam teşekkür ederim. Anlayışlı gibi görünüyor ama bana çok bağlı. Arkadaş gibi davransan da içten içe sevdiğinin farkındayım. Açıkça söylese çok net onu seçerdim hatta ama beni oyalayan biriyle işim olmaz. Özellikle de şu an başka biriyle tanışma aşamasındayım ve o bana karşı net en azından. Bende ona karşı net olmalıyım.
Aynen öyle olmalısı ama böyle durumlarda eğer senin bir ilgin varsa ya da beğenin varsa direkt kendin söyle ve netleştir en azından bu şekilde bir durum yaşamazsın umarım hayatında her şey çok güzel olur.