2 aydır ayrıyız, bende istemediği ne varsa, ne giymemi istemiyorsa tam da o tarz bir kız eklemiş. Bunun amacı nedir, şaka falan mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 aydır ayrıyız, bende istemediği ne varsa, ne giymemi istemiyorsa tam da o tarz bir kız eklemiş. Bunun amacı nedir, şaka falan mı
Şaka falan değil önce eğlence amaçlı sevgili olup sonra sevmeye başlayıp değiştirmeye çalışırlar olduğu gibi kabul etmezler sevdikleri kadını kolay kolay
Hayır mesela giyim konusunda çok karışırdı absrtı giyen kişilere teşhircilik felan derdi bir sürü laf ederdi 3 senedir beraberdik 2 aydır ayrıyız tam bu tarz erkeklere spor dersi veren bir kız eklemiş
Bu saatten sonra ne düşünüyorsa artık bir daha eskisi gibi bir erkeğe güvenip de konuşmam ben saygımdan sevgimden erkek ekleyip yüzlerine bakamadım kendisi de orta da olan kızları ekliyor yazık
Öyle yapıcam tamamen sessiz kalacağım ortaya düşüp de kendisi gibi 3 5 çoluk çocuk eklemeyeceğim
Haklısın atlatırım umarım
Aşkom tamamen ego tatmini ve sana dolaylı yoldan mesaj verme çabası bu, hiç şaşmaz! Kendince bak ben bunları kabul eden birini de bulabiliyorum algısı yaratmaya çalışıyor. Erkekler bazen ayrılık sonrası dertlerini böyle ergence hareketlerle örtmeye çalışırlar. Bostanlı sahilde yürürken kafanı boşalt, hiç takılma bile bu durumara. Sen kendi ışıltına odaklan, değmez gerçekten! Peki sen şu an onu engelledin mi, yoksa hala gizlice profiline bakıyor musun? ✨💖💅
Cevap
8Cevap
Sen niye kendi kafana göre giyiniyorsun ki hayırdır?
Kafana gore giyiyorsun ne anlamadım ne diyorsun hayırdır?
Giydiğim sifir koldu max ona laf yapıyordu bu mu giyime karışmak kendi esc eklemiş şimdi ahahhaha defolun şurdan
Ahha aynen tipini görünce de aynısını diyecek misin acaba
Olgun adamlarla beraber olun çoluk çocukla muhatap olmayın.
Bundan sonra öyle
Akıllı adam karışmaz kadının giyimine isterse mini isterse askılı giyinsin
Çünkü ilgisini dikkatini çeken şey o
Beni neden kısıtlıyordu o zaman
Bir de 3 senedir beraberdik biliyor musun bana o kadar sözler vermişti ki 3. Kişi ile ilgili şoktayım sadece asla beklemezdim 2 aydır ayriydik daha ben bana istek atan erkekleri eklemedim bilr
Demek ki oylelerini seviyor.
Beni neden kısıtlıyordu o zaman
artık cinsellik istiyordur
Onunla Kisa ilişki yaşar
Nasıl yapabilir anlamıyorum şaşkınım
Libidodan
sana gurban olsun..
Boyle biri olduğunu bilseydim bende sözünü dinleyip adam yerine koymazdım yazık sadece
Nasıl yani anlamadım
Ne resmi anlamadim
seni seviyordur onu kullanacaktır.
Sevse ayrıldıktan sonra hesabinda kız bulundurmazdı ben yapmadım mesela
Kadın bu o da yapar o zaman cinsiyet ayrımcılığını bırakın
Boyle her seyi mahvediyorsunuz ama
İyi eklediğiniz esclerle de evlenmeyi unutmayın ama
Allah allah delirsen nolur ya
Puahahahahahha demek sizin de yeterince erkekliginiz yok ki bizim de doyurasımız gelmiyor
Becerememek mi ben evlenmeden baskasinin yatağına giremiyorum kanka maalesef
Aynen doyurmak yatak değil aynen
Tamam erkansssss
S mek için
Niye sen nasılsın
Hayır mesela giyim konusunda çok karışırdı absrtı giyen kişilere teşhircilik felan derdi bir sürü laf ederdi 3 senedir beraberdik 2 aydır ayrıyız tam bu tarz erkeklere spor dersi veren bir kız eklemiş
Nerde yaşıyosunux
Maraş
Aşko maraş olup en fazla nasıl giyinebilirsinkiiii
Ya sorun giyinmek mi şu an en ufak şeyi abartıyordu işte sen düşün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?