TikTok'ta ünlü biri Kaan Günezer diye, onun fotoğrafını beğendiğim için benden ayrıldı. "Senin gibi gevşek hareketi olan kızla yapamam" dedi. Çok ergence değil mi bu ya, şaka gibi kıskançlığa bak.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer TikTok'ta ünlü biri Kaan Günezer diye, onun fotoğrafını beğendiğim için benden ayrıldı. "Senin gibi gevşek hareketi olan kızla yapamam" dedi. Çok ergence değil mi bu ya, şaka gibi kıskançlığa bak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bunun tam karşılığı bikinili bir kıza bakması, ya da fotoğrafını beğenmesi. Aynı durumda sen de rahat olmazdın. Biraz sınırlarınızı bilin. Karşınızdaki insanların rahatsız olacağı şeyler yapmayın. Fazla rahat takılmayın abi. Kimse karşısındaki insanın başka birilerine merhaba baktığını görmek istemez.
Sanki bakmıyor mudur ya bikini kız görünce
Valla benim de 2 yıllık ilişkim var. Ben bakmıyorum. Rahatsız oluyorum. Çünkü kız arkadaşım başka erkeğe baksa ben de rahatsız olurum. Biraz ilişki olgunluğuna sahip olmak gerek.
Anladım yani haklı diyorsun
Peki nasıl gönlünü alabilirim affeder misin sen sanırım oda senin gibi düşünüyor cunku
Benin affetmem için güvenmem, inanmam lazım. Gözünün dışarıda olmadığına, gerçekten bana bağlı olduğuna inanmam gerekir. Yani affetmesi kendisine kalmış. Taviz vermeyen biriyse affetmez. Haklıdır da. Bu tarz hareketler kişiye anında notunu verdirir. Özür dilersen, durumu anladını izah edersen ve yanlış yaptığını kabullenirsen affeder diye düşünüyorum.
sacmalıga bak begendın sadece ne var bunda onun hatası boş ver
Ya her şeyi abartıyor erkekler cidden kendileri sanki nsmus bekcisi
sorma yaaaa bırak nasıl anlıosa analsın yuz verme hatasını anlasın
Hiç mi +18 film izlememiş, orada ki kızları beğenmemiş :) biraz bencil ve biraz özgüvensiz geldi maalesef.
İşte tam da bu olay sanki kendisi ahlak bekcisi şaka gibi erkekler cidden ya
fantezileriniz var mı bilmiyorum ama bu sana ilişki sırasında p*rno da açmaz :D
Üstsüz kadın fotoğrafı beğenseydi o sen napardın peki
Kadınla erkeğin vucudu aynı mi ya
Tabi ne farkediyo
Üstünde bikini mayo olanı beğense sorun olmaz erkeğin üstüne mayo giyecek halı yok denizde atmış foto
Bilemem artık sonuç olarak onda da meme ucu var
Şaka gibisiniz ya 😄
Şaka değil ciddiyim yavrum sen de beni gör 😅
Oda bikinili birini begense sende aynısını yapardih
yahu kulun bildiğini kimden sakyakacaksın, fiziği güzel ve çekici bir kadının bikinili halini her erkek beğenir. bence soran buna takılmazdı.
Küfür veya hakaret etti mi
Etti
İyi yapmış👏👏👏
Kendisi daha yakışıklı ozguvensz slak gibi kıskançlık krizine giriyor çok komik gerçekten
Ben olsam bende onun yaptığını yapardım.
Simdi oda ustsuz kadin fotoğrafı begense ne derdin
Ne alaka erkeğin vucudu kadininkiyle aynı mi erkek ustsuz gezebiliyor yani denizde falan denizde çekilmiş foto
Olsun oda üst
Çok ciddi bir ilişki ise haklı
o da bikini kızları beğenseydi keşke
özgüvensiz ahmak, boş ver kurtulmuşsun
Abartmiş ünlü biri olmasa problemdide
Aldatma sayılıyor bu
Yok daha neler ya
Öyle çocuğu aldatmışsın bi de haklı olduğunu mu düşünüyorsun senin gibiler yaşamasın
haksızmı
Haksız abartıyor
o üstsüz kadına bakrsa sorun olmazmı
Mayo bikini de sorun yok kadın ustsuz niye foto atsın ya
kız atarmı
Anormal