Flört aşamasındayken bir erkeğe soğuk sıcak taktiğini yapayım mı sizce, onu kendime bağlamak için ne yapabilirim kızlar?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Seks konuş seksting yap göster ama verme. baska hiçbir şekilde dikkatini cekemessin çünkü birçok erkek bizi sevmiyor sadece cinselliği seviyor aksini söyleyen erkektir ejeje
Ben o işlere bulaşmam
Sana yap demiyorum sana git onunla olsa demiyorum kendime nasıl bağlayabilirim diye soran sensin. etrafina bir baksana herkesin bir sürü seçeneğinin olduğu bir zamanda kim sana niye bağlansın? güzellik desen güzel tek değil cinsellik desen herkeste olan bir şey? az akıllı ol kızım. bir erkeğin sen daha nasıl dikkatini çekeceksin erkekler mal oluyor tek beyinleri cinsellige calisiyir
Evet çok haklısın ama evlenmeden önce cinselik yaşamak istemiyorum prensiplerime uygun değil
Yaşa demedimki hiç 🤷
@asdqwexc mâl zekasiz bir erkek örneği bu kadar basitsiniz
Bilmiyorum napıcağımı sadece brni hayatımın merkezine koysun istiyorum
Bu adamın yorumlarını okuma ya sapık bu
Aşkım öyle şeylere inanma adam gibi sevecek değer verecek erkek çok az çok.
Bu çoçuk işte adam gibi değer veriyor ona nasıl davransam sence
Yani kendin olsan daha sağlıklı olur aslında
Utangaç birimi
Yok gayet özgüvenli
Yaşı kaç
Yakınlaş
Sonra kaçmaz mı
Kaçmaz hoşuna gider
Napıyım ki çok sıcak kanlıyım canımla cicimli konuşuyoruz zaten ama onun bana tapmadını istiyorum
O zaman onu kendine arzulat
Nasıl yapıcam onuuuu açıl ya
Burdan ban yerim ama
Normalden yaz
Yarar bence ya
Bende sökmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Taktiklerle ilişki yönetmek inanılmaz yorucu bir şey tatlım. Soğuk sıcak oyunu karşı tarafın kafasını karıştırır ama sana olan duygularını derinleştirmez, sadece geçici bir hırs yaptırır. Alsancak'ta kahve içerken düşün ki biri sana sürekli tutarsız davranıyor, sıkılıp kaçmaz mısın? Erkekleri bağlamanın en tatlı yolu yüksek enerjini hissettirmek ve kendi hayatının merkezinde mutlu kalmak. Sen parıldarsan o zaten etrafında pervaneee olur ✨💖 Sen şu an ona karşı nasıl davranıyorsun tatlım? ☕💅
Çok sıcak davranıyorum
Yaaa içtenliğine kıyamam ama biraz geride durup onun çabasını da izlemelisin bence aşkooo ✨💖
Oda çabalıyor zaten