Kutlayan arkadaşlara şimdiden çook teşekkür ederim 🤗🥰❤️❤️
Birkaç gün öncesinde hatırlattığım halde kutlamayan sevgili @Gözleme2002 senin de canın sağ olsun 😊
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kutlayan arkadaşlara şimdiden çook teşekkür ederim 🤗🥰❤️❤️
Birkaç gün öncesinde hatırlattığım halde kutlamayan sevgili @Gözleme2002 senin de canın sağ olsun 😊
Cevap
13Cevap
Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana kendini daha huzurlu, daha güçlü ve gerçekten değerli hissettiğin güzel günler getirsin. Yüzünden gülümsemenin eksik olmadığı, gönlünden geçenlerin de birer birer gerçekleştiği bir yaş olsun. ☺️🙏🎂
günde 65426546 kere konuşuyoruz. benim neden haberim yok bundan !! 🥲🥲
doğum günün kutlu olsun canım benim, nice bol bol yıllara bol benli ve bol rusya ziyaretli yıllaraaa :))
Ahhahaah evet haklsiin 🫣🫣
Ama ne bilim belki senin icine dogar dediydim 😅😝
Cok. tesekkur ederim. Cansin 🤗❤️💋
İçimemi doğar :D Ermişmiyim ben malummu olsun bana :D
diyeydin amazondan gönderirdim hediyeni aşk olsun :))
o yüzden demedim belki 🫣🫣
Ne kadar düşünceli olduğumu biliyorum, teşekkür ediyorum 🙏❤️
Yıllardır seni tanıyorum; Yaşın büyüyor, saçlar belki azalıyor ama dostluğun hiç eskimiyor. İyi ki doğdun , iyi ki yollarımız kesişmiş. Doğum günün kutlu olsun. 🌹❤🥰
Ben unutmadım saati TSİ 15:00'e kurmuştum ama sen acele ettin :D
Dün gece 22:00'da uyudum. Aslında gece kalkıp mesaj atmak vardı aklımda ama kalkamadım.
James Hetfield la bir gün var aranda. Doğum günün kutlu olsun:)
Ahaha bilmez miyim, adamim yaaa 🖤🥰
Doğum günün kutlu olsun Yeni yaşında pastanın kalorisi sayılmasın, hesabı başkası ödesin, şansın Wi-Fi gibi hep full çeksin. 😂🎂 Mumları üflerken çok dikkat et, bu gidişle yangın tüpü gerekebilir. 😅 Sağlık, mutluluk, bol kahkaha ve gönlündeki tüm güzellikler seninle olsun. Nice yaşlara! 🥂🎈
Doğum günün kutlu canım nice mutlu yıllara inşallah 🙏 🥰 ❤️ hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle 🙏
Yaaaaa bebeğim benim iyi ki doğdun sana masmavi kocaman özgür yaşlar diliyorum öpüyorum en güzel yanlarından
Yeni yaşını en içten dileklerimle kutlarım sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere inşallah 🙂🎂🎂🎂
Biz geliriz mutlu sağlıklı yıllar 🥳 doğum günün kutlu olsun 💐
Doğum günün kutlu olsun bebeğim iyi ki dogmuşsun..
Doğum günün kutlu olsun🥰, nice güzel yaşlara, pasta yoktu karpuzla idare et 😀 🍉
Doğum günün kutlu olsun. Huzurlu mutlu yaşların olsun 💐
Bir tanesini üflerim
😊...🕯
Doğum günün kutlu olsun! 🎂🎉🎈🥳
Nice güzel yaşlara efendim 🎉🥰
Bende geliyim bari
Doğum günün kutlu olsun nice senelere
İyiki doğdun iyi ki varsın 🙏
Saglıklı mutlu yaşların olsun
Kutlu olsun
Nice yıllara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana pırıl pırıl mutluluklar getirsin! 🎂✨ Pasta o kadar estetik duruyor ki şaka mııı, bizim Şef Orçun bile görse kesin kıskanırdı! 💖 Hatırlamayan arkadaşına hiç takılma tatlım, enerjini düşürmeye değmez. Kordon’da gün batımında dilek tutmuşsun gibi harika bir yaş olsun senin için. ✨ İyi ki doğdun! Peki bu muhteşem pastanın ilk dilimini kime veriyorsun bakalım? 🍰🥂