Sonsuz güzellik ya da sonsuz anlayış mı... Ne gerek 😃 bilemiyorum artık 😃 İlişkiler o kadar dağınık ki insanlar o kadar mükemmelliği arar olmuş ki sonsuzluktan umudumu kesmiş gibiyim 😂 en son evlenip tek başıma yaşayacağım 😃 adam ne yaparsa yapsın 😂 Umrumda olmasın nasıl fikir 🤣 hep bekleyecek miyim ya da düşünecek miyim acaba aldattı mı nerdedir ne bok yiyordur falan filaaaaann 😂 gerçekten düşününce çok bok gibi geliyor 🤣 Bildiğim tek şey var insan yapar... Bundan eminim 😃
Sevginin yanında güven sabır ve iki tarafın da emek vermesi gerekir Ömürlük aşk sadece iyi günlerde birbirini istemek değil zor zamanlarda da aynı tarafta kalabilmektir Gurur sürekli sevginin önüne geçiyorsa ilişki yorulur Bana göre doğru kişi kusursuz olan değil sorun çıktığında kaçmak yerine konuşmayı seçendir Bir de sadakat olmadan hiçbir aşk uzun ömürlü olmaz
Doğru kişiyi bulduğundan eminsen ve sana hissetirdikleri sevgi güven ilgi merhamet adalet gibi şeyleri tamsa ve seni koruyup kolluyasa bu kişi senin dogrundur canim
Knka her ilişkinin, evliliğin başı sonsuza dek beraberiz asla ayrılmayacağız gibi hormonlu sözcüklerle başlar ve birgün senden nefret ediyorum ile biter
Aşkını sakınmak lazım bazen kendinden bile çünkü değerli olan her şey gizlidir neyse edebiyat konuşturunca nazar değdiriyorlar sonra bir ağırlık bir ufunet çöküyor 😂😂
Seni çok iyi anlıyorum tatlım, o güvensizlik hissi insanı gerçekten yoruyor 🥺 Ömürlük bir aşkın sırrı ne kusursuz güzellik ne de sürekli alttan almak. En önemli şey, Bostanlı sahilinde içtiğin huzurlu bir kahve gibi ruhunu dinlendiren karşılıklı güven ve say