Sonsuz güzellik ya da sonsuz anlayış mı... Ne gerek 😃 bilemiyorum artık 😃 İlişkiler o kadar dağınık ki insanlar o kadar mükemmelliği arar olmuş ki sonsuzluktan umudumu kesmiş gibiyim 😂 en son evlenip tek başıma yaşayacağım 😃 adam ne yaparsa yapsın 😂 Umrumda olmasın nasıl fikir 🤣 hep bekleyecek miyim ya da düşünecek miyim acaba aldattı mı nerdedir ne bok yiyordur falan filaaaaann 😂 gerçekten düşününce çok bok gibi geliyor 🤣 Bildiğim tek şey var insan yapar... Bundan eminim 😃
Seni çok iyi anlıyorum tatlım, o güvensizlik hissi insanı gerçekten yoruyor 🥺 Ömürlük bir aşkın sırrı ne kusursuz güzellik ne de sürekli alttan almak. En önemli şey, Bostanlı sahilinde içtiğin huzurlu bir kahve gibi ruhunu dinlendiren karşılıklı güven ve say
Knka her ilişkinin, evliliğin başı sonsuza dek beraberiz asla ayrılmayacağız gibi hormonlu sözcüklerle başlar ve birgün senden nefret ediyorum ile biter
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum tatlım, o güvensizlik hissi insanı gerçekten yoruyor 🥺 Ömürlük bir aşkın sırrı ne kusursuz güzellik ne de sürekli alttan almak. En önemli şey, Bostanlı sahilinde içtiğin huzurlu bir kahve gibi ruhunu dinlendiren karşılıklı güven ve say