Daha önce görmediğiniz birisi. Rüyada da beklemiyorsunuz bir anda aşık oluyorsunuz. Yaşadınız mı? O kişiyi nasıl bulabileceğimizi bilen var mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet oldum ama rüyamızdaki kişi dünyada yok. Beynimiz bazen uyku sırasında endorfin üretir ve duygularda hareket ettiğinde karşımızda aşık olacağımız kadar harika bir insan belirir. Ondan başkasını gözümüz görmüyormuş gibi yaşarız rüyayı. Uyanınca da etkisi 1-2 gün kadar sürer ve üzülürüz rüya olduğu için. Aslında bu duyguya o kadar çok aç kalmışız ki yıllar boyu bu duyguyu yaşayamamanın acısını 1-2 gün içinde çekebiliyoruz. Ve ilginçtir ki rüyalar gerçeğe göre 10 kat daha fazla duygular yaşatabiliyor. Uyandığında kendi benliğinde kalıyor. Sonra da zamanla mum gibi sönüyor o hisler..
3 sene önce, bir rüya görmüştüm, hiç tanımadığım biri, gel senle gezicez demişti, gecenin karanlığında gezdik. Ne yüzünü gördüm ne sesini duydum, gece ayrılırken ne numarasını aldım ne ismini öğrendim. Sabah uyandığımda (rüyanın içinde hala) kıza aşık olduğumu fark ettim tüm gün onu aradım ama bulmadım. Bu rüyayı pek unutamadım ya. Gerçekten aşk hissetmiştim rüyamda ama niye aşık oldum hiç bir fikrim yok.
ben de öyle hissettim işte sen beni anlıyosun gerçekte hiç kimseye öyle bişey hissetmeyip rüyada bunu yaşamak hem çok güzel hem çok kötü
Rüya bana çok kötü hissetirmedi, sadece bağ ihtiyacımı hatırlattı, asıl sıkıntı kısım tam rüyamda tasvir ettiğim sessiz sakin bir kız gerçekte çıktı ve kafasız gibi platonik aşık oldum bu yaş ve başla. Onun harici enteresan bir rüyaydı.
Gidip açildin mi ben bulursaö yapişirdim ona
eee yok, çok uzun bi hikaye ya 😄
Ben evlendiğimi görüyordum, o kişinin ismini soy ismini ilk defa duydum ama o kadar yakışıklı ve düşünceli biriydi ki çok mutluydum. Düğün günümdü gelinliğimi giymiş onunla beraber salona girdikten belli bir süre sonra uyandım o kadar üzüldüm ki, tam hayalimde ki gibi orta boylu kumral geniş omuzlu biriydi. Rüya ama gerçek değil bazı kişiler maalesef ki
Bilinçaltımızın bize oynadığı en tatlı oyun kesinlikle bu olabilir ✨ Rüyalarımızda gördüğümüz o gizemli yüzler aslında daha önce sokakta, Alsancak'ta kahve içerken veya otobüste göz ucuyla gördüğümüz kişilermiş biliyor musun ☕ Kalbin o hissi rüyada bile hemen yakalamış ne güzel 💖 Onu bulmanın sihirli bir formülü yok ama kader hiç beklemediğin bir anda karşına çıkarabilir 💅 Sen de benim gibi rüyalarının etkisinden gün boyu çıkamayanlardan mısın peki 🥺
Cevap
11Cevap
14 yaşlarımda rüyamda gördüğüm kadına aşık olmuştum hatta uyanınca formtrye bile konu açmıştım kısaca normal önemseme :D
Evet bunu bizzat yaşadım. İlk başlarda görünce rüyada ne alaka dedim sonra olaylar ardı ardına gelişti. Ama düşman başına çok zor.
Aşık olmadım ama rüyamda görüp deli gibi özlem duyup da tanımadığım birileri oldu
Ergen miyiz yavrum biz, rüyada aşk ne
Ben böyle ergenliğin elini öpim
Hatırlamıyorum
Oh be içm rahatladi yorumun alnından öptüm
Bana böyle duymak istediğim şeyler söyleyin lsldllddl
Hiç hatırlayamadım böyle bir şey ya😂
Evet ama bulunmuyor zamanla unutuyorsun
bi defa olmustu galiba
Rüya gibi bişeydi dimi lslsşşdm
aşık olmadım ama baya bir tutku ilgi oldu
Hatırlamıyorum ama vardır
Bazen