Şimdi herkes başlar ciddi demeye, çoğu yalandır kızlar inanmayın 🤣
9 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi herkes başlar ciddi demeye, çoğu yalandır kızlar inanmayın 🤣
Cevap
63Cevap
Merhaba, tabii ki ciddi ilişki insanıyım. Takılmalık ilişkiler hiçbir zaman bana göre olmadı ve bundan sonra da olmayacaktır.
Ciddi ilişki insanı
Senden bu beklenirdi ztn
Teşekkür ederim
Ben bence hiç ilişki insanı değilim 😅
Aslında herkes ciddi ilişki ister ama kolay olana yönelir
Geçici yüzeysel flörtleri sevmiyorum
Ciddi ilişkide de karşılıklı birbiriyle flörtöz konuşabilmek önemli
Ciddi düşünmediğim birisiyle zaten uzun sürmez söylerim sürekli ben ciddiyim sende benimle aynı mı düşünüyorsun diye
Ben ciddi ilişki arıyorum bana gelen hep takılmalık ckckc
Bnada
Ciddi de değilim takılmalıkta kapılarım kapalı her anlamda
Ciddi ilişki insanıyım takılmaya zaman yok hayat kısa
Ciddi olmak isterken acı cekmistim 20 yıl önce bugün takılıyorsam karşıma ciddi birisi çıkmadığı için artık takılmaya da ara verdim burdayiz arada sırada iste
Açık ve net konuşmayı severim Eskiden ciddi ilişki insanıydım Ama insanların şu karanlık yüzlerini gördükten sonra artık sadece ve sadece takılmalığım En azından daha az baş ağrısı
Bizim ilişkiler uzun sürer, ciddiyizdir. Fakat imzaya da karşıyız, Anadolu çomarlarının kültüründe imza eşittir ciddiyet olarak görüldüğü için belirteyim dedim hehe
C şıkkı hiç birisi sadece işime gücüme bakıyorum aşk sevgi birini sevmek akıl işi değil hele ki bu devir de
Takılmalık ilişki karşıtı biri olduğum kesin de; isteyen inansıın, istemeyen inanmasın, gram önemi yok.
Valla detayda da dediğin gibi. Herkes ciddi ilişki der ama yüzde 80i yalan ben yüzde 20lik dilimdeyim. Cidid ilişki olsun bir kişi olsun hep olsun.
takilacak olsaydim cok takilirdim aday da coktu zaten takilmaya ya, ciddi iliski insaniyim
Ciddi ilişki insanıyım aslında ama güvenemiyorum kadınlara. O yüzden takılmalık en güzeli.
Ciddi demek evlilik demek değildir. Ama ciddiyim
Fiziği tipi iyi olup da karakteri düzgün olan bir kadın görmedim
Görüp geçirmemiş geçirememiş kişiler takılmalıktır. Hakkını vermiş kişiler ciddi düşünür ve herkesin de g. tü yemez ciddi adamla olmaya. Çünkü ciddi adama yanlış yapamazsın yalan konuşamazsın rahat edemezsin sarmaz yani sizi.. Ha takılmak isteyen olursa da beklerim benden pisliği rahatı yok. Hayal dünyasından çıkın.
Ciddi değilim belirli zamanlarda karşımdaki nasıl ise bende öyleyim
Genel olarak ciddi düşünerek konuşurum diğer türlü zaman kaybı oluyor
akışa göre ilerleyen diyelim çünkü bir ilişki hemen ciddi olmaz
Herkes takılmalık bir tipim sanıyor. Ama o eskidendi. Ne kadar saklasamda bir kadının şefkatine ihtiyaç hissediyorum. Ama doğamda muhtaçlık yok, bu yüzden kadere bağlıyım.
Ne
Ciddi düşünen birisine umut verip sonra terketmek çok ağır vebal.
Bildiğim kadarıyla çok büyük günahlardan. İnsanın hayatını, zamanını ve güvenini çalıyorsun çünkü.
Ciddi ilişki istiyen birisi nikah yapar. Şimdi ki ciddi ilişkiler ayyyyyyy ilk buluşmamızda hesabı ödeyemedi sizce ayrılmalı mıyım ayyyy şöyle ayyyy böyle sinirlerim bozuldu sjsjsj günaydın 🌸
Ciddi ilişki daha iyi
Takilmalik Ronaldo gibi evlenip bosandim çünkü bi daha yapmam o hatayi
Hm
takılmalık daha ıyı gıderım eglencelı olur cıddıyet cok sıkıcı be guzelım
Ciddi ilişki insanıyımdır.. Ama bakarım karşımdaki Takılmalık ona göre ayar veririm :))
Bu durum iman ile bütünleşir kimse demesin ben böyleyim ya da böyleyim diye Allah'tan korkanin yaşamı hayatı ticareti evliliği ve ölümü yalnızca alemlerin rabbi olan Allah içindir
Kimseye duygu besleyemiyorum tahamülüm yok takılmalık da yapmıyorum
Ciddi istiyorum ama bana hep diğeri geliyor 😅
Sen pek bir güven vermedin ayol ndnfj
takılmalık daha çok
😱😱😱 şaşırmadım hxhxhx
napalım :D daha iyi
Bilmiyorum artık
biliyorum ben :D
Ciddiyim desen inanmayacak mısın şimdi :)
Tipin güven vermiyor ndjfjd
Ne var ki tipimde de güven vermiyor :) sac sakal tip dersen klasik bir adamim işte. Gözler de fildir fildir bakmiyor :)
Bilmiyorum ya yani resmine baktığım kadarıyla bir güven vermedi şahsen
Eskiden de arkadaşlarım kaç kişiyle çıkıyorsun dediginde önce sasirir ama asla bozuntuya vermezdim. Halbu ki hiç alakası yoktu. O zaman da şimdi de. Resimde gördüğün karekterle hiç alakam yok desem hatta tam tersi desem inanmazsın yine. Neyse sağlık olsun :) daaaa sabah sabah ne yapıyorsun burada şimdi o aklıma takıldı. Çalışıyor musun yoksa
Hihi
Allah kolaylık versin. Bu saattte kız başına çalışıyor olmak zor.
Çalışmak başlı başına zor bu yüzden zengin olmanın yolunu bulmak lazım
Evet lazım ama fazla da hayale kapılmamak gerek. Sonra elindekilerle tatmin olamıyor ve mutsuz oluyorsun. Ben çok hayalini kurdum ama olmadı. En son dedim mi sağlık olsun huzur olsun yeter.
İyi yapmışsın
Öyle. Neyse sabah sabah başını ağrıttım. Sana kolay gelsin. Başka sorunda görüşmek üzere diyeyim.
Estağfurullah zaman geçti benim için de
Eyvallah. Bende işteyim saat 8 kadar vaktim var ve uyumak istiyorum ama olmuyor. Mecbur takılıyorum burada zaman geçsin diye.
Ya ne iş yapıyorsun
Net söylemek istemiyorum ama kamu da operatör diyelim. Normalde mesaim 7 ama erken gelip yapmam gereken iş için hazırlık yapıyorum. Karışık yani.
Net söyle ne olacak ya benden laf çıkmaz hahaha
Farkındaysan yazdıklarımı sadece sen görmüyorsun :)
Aaaaaaaaa doğru ama şöyle düşün yani burada herkes kimin olduğunu bile benim biyografimde mesela güvenlik olduğum yazıyor ben niye çekineyim ki
Sana başta dedim ya gorundugum gibi değilim. Çok sevmiyorum herkesin içinde her şeyi konuşmak vs. Dur sana YouTube kanalımın linkini atayım gör ne iş yaptığımı :) gerçi kanal falan değil bir iki video yüklemiştim.
Tamam at bakim
Bitane mesaj at ordan atayım sonra silersin mesajı
Ben hiçbiri değilim
Niye
Çünkü artık aşk işleri beni geriyor
Ciddi olduğum kişiyle takılmak isterim.
Şimdiye kadar ki en güzel cvb
Teşekkürler 🫠🩷.
yalana gerek yok hatun hangi kafadaysa oyuzdur 😂
Haha
belli ediyo zaten hatun
Ciddi desem inanmıyorlar bana jsjsjs
Hahaha tipin güven vermiyordur nxnd
Ondan galiba. Ben takılmalik zaten ya dhdjjdjs
Evlilik ara ara geliyor da aklıma, zor iş onlar djjdkd
Takılmalık bana çok ters yön
Şu sıralar gerilla taktiği ileride bakarız
aynen biz de at eşşekle takılıyorduk zaten
Ciddi yani artık öyle
Karşımdakine göre değişir
Karşıdakine bağlı ne isterse o
Sadık olamam o yüzden eğlenilecek bir adamım
Ciddi ilişki insanıyım
Ciddi şeylerden canım sıkılır Benim 🙄
İlişki insanı değilim.
Sanal ilişki insanıyım.
Ciddi ilişkiyi takılmalık yaşıyorum hep😅
Ciddi ilişki insanıyım
Ciddi ilişki tabi
ciddi
Yerine ve kişiye göre değişken
Ciddi...
Ciddi oldukta ele ne geçti
Coddi
Ciddi
Takilmalik
Kendimi bildim bileli ciddi ilişki
Şimdiye kadar hep ciddiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bütün maskeleri düşüren o efsane soru gelmiş işte! Kızlar doğruya doğru, piyasada takılmalık takılıp ciddi ilişki süsü veren o kadar çok kişi var ki seni çok iyi anlıyorum. Ben kesinlikle net bir ciddi ilişki kadınıyım aşkom. Kalbimin tapusunu erkek arkadaşıma verdiğimden beri Kordon’da el ele yürümek gibisi yok benim için! Takılmalık işler bana göre hiç olmadı, emek vermek ve bağ kurmak çok daha güzel. Peki sence bu sahte takılanları ilk bakışta nasıl anlarız? ✨💖💅