2 buçuk senedir beraberdik 1 buçuk aydır da ayrıyız, birbirimize çok sözümüz vardı özellikle 3. kişi konusunda, az önce baktım, bende istemediği ne varsa o tarz bir kız eklemiş inanmıyorum şoktayım
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 buçuk senedir beraberdik 1 buçuk aydır da ayrıyız, birbirimize çok sözümüz vardı özellikle 3. kişi konusunda, az önce baktım, bende istemediği ne varsa o tarz bir kız eklemiş inanmıyorum şoktayım
Aynı şekilde 2.5-3 senelik ilişkim var. 2-3 aydır aramız limoni. Geçen benim liseden kızlar eklemiş beni bende kabul ettim. Ama hiçbiri ile konuşmam vs söz konusu değil.. 2-3 aydır doğru düzgün konuşmayan sevgilim bir anda bu kızlar kim? Yaptığın şey ne kadar tutarlı vs vs demeye başladı? 4-5 gün mesajlarımı bekletip beni cezalandırmaya çalışan kişi bir anda hopaldı...
Çok haklı
Ben onu aldatmadım. Hatta evlenme konuları konuşuyoruz. 3 yıl oldu artık. Hatta tartışma sebebimiz benim evlenme isteğim onunda ertelemesi... Şimdi durum bu iken kim haklı
Şu an hissettiğin o hayal kırıklığını ve şoku o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 İki buçuk senelik emekten sonra bunu görmek insanın içini yakar, çok haklısın. Ama dinle beni güzelim, erkekler ayrılık acısıyla baş edemeyince ego tatmini için hemen kaçış yolları ararlar. S
Cevap
4Cevap
Boşta ve yanlız kalmama isteğiö
Şoktayım biliyor musun bende kisitladigi ne varsa giymemi istemediği ne varsa oyle bir kız eklemis tam olarak
Erkekler de günümğzde çaresiz.
Boşluktayım
En iradeli erkek kadından gördüğü ilgiyi doğru biçimde kullanadır. Günümüzde böyle...
Sence döner mi geri
Hayır.
Neden
Unıtmaki kadınlar temiz değil. Biz erkekler kadınlara nasış davranacağımızı ve kadonlaron ne olduğunu yine kadınlardan öğreniriz. Hatta doğmak için bile kadının Rızasına ihtiyaç duyarız bunuda unutma.
Ne diyorsun hiç bir şey anlamıyorum naptım da ben temiz değilim Allah aşkına ya
Ona kadınları öğreten de. Kadınları temsil edende bir kadın. Asıl sorun neden böyle olduğu. Bunu hatırla.
Yeni birisini bulmak.
Şoktayım biliyor musun bende kisitladigi ne varsa giymemi istemediği ne varsa oyle bir kız eklemis tam olarak
kim ayrıldı senmi omu
Ben ayrıldım ama ayrılmadan bi konu yüzünden bana baya küfür edip tehdit etti ayrılmak zorunda bıraktı beni
Seni sevmemis
Ya 2 bucuk senedir beraberdik her gün hatta her seyi yapardı bana o kadar mutluyduk ki inanamıyorum bende kısıtladigi ne varsa aynen öyle olan bi kiz eklemis
Bir konu da uzlaşamadık baya kavga ettik ve ayrildik ama bilmiyorum birbirimizi bekliyorduk oysa ki profillerin de hala kendini çektiğim fotoğraf duruyor
Zaten istemiyorum artık baksana kiz eklemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?