Bir erkek diyelim aynı cafede diğer masadan sizi gördü baktı, yalnızsın beğendi, neden yanına gelip oturmuyor, selam verip sohbet etmiyor, merak ediyor musun?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız sadece baksın gülümsesin arkasından yolcu dersiniz, kız ters baksın kezban dersiniz. Numara isteseniz verse basit dersiniz terslese egoist dersiniz. Bu erkekler once ne istedigini bilsin. Turk erkeklerinin ikiyuzlulugu cok igrenc. SİMDİ SORUNU ANLADIN MI?
Aynen kesin ondandır senin kendi familyandan haberin yok galiba? Cogu sapık
Bu düşünce yapınla seninle kimse tanışmaz zaten niye yalnız oldugun ve burada yakındıgın belli hadi güle güle
Şöyle düşün kız istese yanına gitmeden bakış atsa bile 100 tane erkek düşürür kimi gözüne kestiriyolarsa onu ayarliyolar onlar için bu işler çok basit emin ol
Biz erkekler canımız çıkıyor bulacaz diye
Erkekler genelde reddedilme korkusundan geri adım atıyor, biz kızlar da kafede otururken telefona öyle bir gömülüyoruz ki etrafa duvar örüyoruz sanki 💅 Bir de üzerine o soğuk bakışlar eklenince cesaretler pat diye düşüyor tabii ✨ Oysa küçük bir tebessüm ve göz teması bütün havayı değiştirir! Kordon'da kahvemi yudumlarken bile bu durumları çok görüyorum ☕ Sen hiç böyle bir cesaret gösterip birinin masasına oturdun mu peki 💖?
Cevap
3Cevap
egolarından
Memleket sapık dolu korkuyordur.
Bu ülkede din ve toplumsal baskı bitmeden tanışmak imkansız öyle kafeden falan. Avrupa gibi olmak icin baya yol gerekiyor. Millet olarak kadın ve erkek farketmeksizin sıkıntılı bir psikoloji var.
reddedilme korkusu var
Bence değil namus aman taciz aman dur tipi iyi ama bakar arabası vs yok veya parası var dur bu kek bunu yiyelim gibi ön yargılar yahu çocuk yanlarina gitse bir şey dese taciz der çocuğu linç ettirirler
evet o korkuda var
Yahu başka ülkede kıza bakarız sonra oturabilir miyim diye sorarsın uygunsa evet der ve tanışma başlar burada gel yap hemen linç edilir hapiste bulursun kendini
aynen öyle
İyi geceler
iyi geceler
Uykun var mı ki
sonra uyurum
O riske girilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?