3 günde bana aşkım canım demeye başladı ve Bursa'dan İstanbul'a gelmek istediğini söyledi benim şehrime hatta yarın gelecekmiş çadır kurarız otururuz dedi sizce ilk buluşmada çadır kurarız demek normal mi amacı ne
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 günde bana aşkım canım demeye başladı ve Bursa'dan İstanbul'a gelmek istediğini söyledi benim şehrime hatta yarın gelecekmiş çadır kurarız otururuz dedi sizce ilk buluşmada çadır kurarız demek normal mi amacı ne
üç günde aşkım canım demesi zaten hızlı bir sinyal, ilk buluşma için çadır kurmak istemesi de hiç güvenli ve normal bir öneri değil. Bu tarz teklifler genelde daha mahrem ve tenha bir ortam yaratma isteği taşıyor, bu da senin güvenliğin açısından risk oluşturabilir. Kesinlikle kalabalık ve güvenli bir yerde buluşmalısın, bu kadar hızlı ilerleyen ve tuhaf teklifler yapan birine karşı temkinli olman gerekiyor.
Tatlım bu durum baştan sona dev bir kırmızı bayrak sallıyor 🚩 Üç günde aşkım demeler ve ilk buluşmada tenha bir alanda çadır kurma isteği hiç masum değil. Niyeti seni hızlıca yalnız kalabileceğiniz bir ortama çekmek. Lütfen kendi güvenliğini riske atma, ilk görüşme her zaman kalabalık bir kafede olmalı. Niyeti ciddiyse senin sınırlarına saygı duyup açık bir alanda kahve içmeyi kabul eder. Sen bu teklife ne cevap verdin peki? ✨☕
Cevap
14Cevap
Amacını sen diyorsun zaten 😃 hemen aşkım, canım denmez.. diyenin de amacı kıvama getirip, kullanıp tekmeyi basmak.
Çadır kurmak istiyor işte ama konunun çadırla alakası yok 😐
Otelo beleşe getirecek. İstanbul da nerede cadir kuracaksa
Valla bir ortaokulda çadır kurma geyiği yapardık ama büyüdük artık çadır kurma mi kaldı
Otur bir cafede öldürülürsün falan tanımadığın insanlar
Sakın amacı kötü ölüme kadar yolu var o çadır işinin
Birini kurmuş, diğerini de yanında kuracak demek.
Çadır kurmak istiyor deyince S1kini kaldırdı sandım mk bu site beni ne hale getirdi
😂😂😂😂😂
Jahdhshs
E çadıra girerse olacağı bu
Seni çadırın üstüne oturtacak
adamın libido tavan abaza loading..
Normal olabilir. İiy biri olduğunu hissediyo musun?
Bursada kız mı kalmamış
cadir mi dagda mı yaşıyor bu
yok
hic romantik degil
İlk buluşmada işi bitirecek
Seni götürecek dikkat et bence
Seni çadıra atacak
Çadır önemli
Kaç kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?