Kocam olacak hayvan tartıştık diye, konuyu siz biliyorsunuz, tartıştık diye evi terk etmişti. Şimdi WhatsApp profilini kaldırmış, ondan sonra akşam da Instagram'dan benimle alakalı fotoğrafları, sonra profilde oradan da kaldırmış. Sonrasında bana WhatsApp'tan mesaj attı. Yazmış ki, işte altı yedi saat önce, akşam geleceğim ki eşyalarımı alayım evden. Ben mesajı görmedim. Cevap dahi vermedim. O sırada konser vardı, oraya gittim. Ve konserden durum attım. Ondan sonra eve geldim. Mesajını yeni gördüm, baktım. Cevap vermedim. Sonrasında ben sürekli WhatsApp'ta arkadaşlarımla konuşuyorum hani acaba nerede, kimle diye, nerede olabilir diye tahmin yürütüyoruz kendi bizce. Sonra baktım bana bir iCloud bildirimi geldi. İşte giriş yapmak istiyor falan filan diye. Ben onaylamadım tabii. iCloud'uma giriş yapamadı. Giriş yapsaydı zaten biliyorsunuz benim bütün konuşma listem onda görünecekti. Sonrasında tavuk gibi erkenden uyuyan adam şimdi WhatsApp'ta 12'lere 1'lere kadar aktif. Yani hem bana mesaj atıyor ki, akşam evi seni almaya geleceğim diyor, gelmiyor. Sonrasında bana onay bildirimi atıyor. Ben onaylamıyorum. WhatsApp'a da gecenin şu an 12'si. Girmiş çıkmış. Bugün de dışarıda görenler olmuş, motorla geziyormuş, Instagram'ya da imalı söz atmış
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar