Bu yüzden ayrıldım. Müsait olmadığını söyledi, sadece yazarak yürür mü? Müsait olunca ararım dedi ama hiç aramıyordu.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu yüzden ayrıldım. Müsait olmadığını söyledi, sadece yazarak yürür mü? Müsait olunca ararım dedi ama hiç aramıyordu.
Cevap
6Cevap
Yazarak cevap veriyorsa, gün içinde işinden dolayı yazmıyorsa normal.
Ama akşamları falanda, konuşmak istemiyorsa misal. Orada sıkıntı, olabilir. Duygu geçmez çünkü, kelimeledeki tonlama da önemli konu.
Yani insanlar konuşa, konuşa demişler.
Akşamları hiç aramıyordu. Bende vakit geçirmeye ihtiyaç duyuyordum dediğiniz gibi rutine binmesin diye hem. Görüntülü ya da sesli arama önemli. Bir kere söyledim sesini duymak istiyorum özledim diye gelince duyarsın dedi. 2 saatlik mesafede
Ayrıldık ztn
Ne zaman oldu bu olay.
Dün bitirdik. Ben kavga esnasında baya aradım bunalttım cevap vermeyince iyice üstüne gittin yani bitecekse konuşup helaleşip öyle bitirelim diye engelledi bu sefer. İnstadan yazdım orada da umursamazdı.
Bu tavırlarından sıkıldım artık dedi.
Öyle ilişki mi olur bacım. İki sohbet etmeyeceksen ayaklarını uzatıp bir film izlemeyeceksen misal. Dışarda iki turlayip el, ele tutuşmayacaksan aşkın heyecanı nerede? Ne gereksiz bir yaklaşım. İçi boşmuş o işin zaten. Hayrına olmuş.
Tesekkür ederim bence de öyle. Sadece yazışarak günlük ne yaptığını haber ederek rutine biniyordu. Bunu diyince ben yorgunum falan diyordu. Taktik yapmak lazım aslında ama beceremiyom. Üzülüp sinirleniyom. İnşallah hayırlısı böyledir. 🥹🩷🩷
Konuşmaya cesareti yoktur. Klavyesi iyidir. Konuşunca sen nasılsın. İyiyim. Sen nasılsın daha ileri gidemez.
En azından görüntülü konuşma da olabilirdi bittiği için çok üzüldüm karşı taraf pek tınlamadı gibi ama
Zaman geçtikçe garip ayrılma nedenleri artıyor
Ya ben ayrılmazdım ama sorunu çözmüyordu. Bunalmış hissediyordu sadece. Bilmiyorum bitmesin diye çaba gösterdim
Tm sebebi buymuş demek
Olmaz öyle şey
sen konusmak isteyince bahane uretiyosa sıkıntı
Hem Yazışıyorduk ama hep yazarak darlıyormuşum. Aramasını istiyordum arada bir. Fazla geldi snrm
gotume bak sen gul gibi kız bulmus darlaniyomus ugrasma boyleleriyle engel bas gitsin
Yürümez tabii ki
olmaz ya o kadar
Yürür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok doğru bir karar vermişsin tatlım, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Bir insan gün içinde 5 dakika bile sesini duymak için vakit ayıramıyorsa orada bir durup düşünmek lazım. Sadece mesajlaşarak ilişki yürümez, samimiyet ve sesini duyma arzusu gerekir ☕ Seven insan Alsancak'ın en kalabalık saatinde bile bir yolunu bulur arar ✨ Kendini hiç üzme, değerini bilmeyen biriyle vakit kaybetmemiş oldun. Sen en güzel sevgileri hak ediyorsun 💖 Peki şimdi nasıl hissediyorsun, için biraz hafifledi mi?