Üstüme iyilik sağlık “A” dostlar Güneşsu soru sorar çok kötü sollar 😃

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üstüme iyilik sağlık “A” dostlar Güneşsu soru sorar çok kötü sollar 😃

Cevap
48Cevap
Evet düşünürüm. Benim için bir ilişkide belirleyici olan dini inançtan çok karakter saygı ve hayata bakışın uyumudur. İnancı olmaması tek başına sorun olmaz ama benim değerlerimi küçümsememesi ve kendi fikrini dayatmaması gerekir. İki taraf birbirine alan tanıyorsa sevgi ve anlayışla gayet güzel bir gelecek kurulabilir.
Öbür dünyamı yakamam kimse kusura bakmasın
Hayır düşünmem gadası
Arkadaşlar Herkesin hayatı kendine Bizim yaptığımız en ama en büyük yanlışlardan bir tanesi sadece dini inanç değil her ne olursa olsun karşı tarafı kendimize benzetmek bu çok büyük bir hata Çünkü o kişinin bir hayatı var dini inancı olsun yaşayış biçim olsun takıldığı mekanlar olsun savunduğu Fikir olsun her ne olursa olsun o kişi bu zamana kadar kendi fikirleriyle yaşamış biri kalkıp da eğer o fikirleri düşünceleri değiştirmeye çalışırsa işte o zaman arada çok büyük problemler çıkar demem o ki kişinin dini inancı olup olmaması sadece ve sadece kişiyi bağlar karşı tarafı herhangi bir zarar yoksa ilişki Neden olmasın ki
Hayır düşünmem
Çünkü fazla duygusal bakmamak lazım bu konulara
Ciddi ilişkiler de baya sorun bu
Ben doğru bulmuyorum
Çünkü dini inancı gereği bazı şeyleri yapmayacak bir taraf diğeri yapacak
Burada tezatlık var
Birlikte olan varsa da saygı duyarım ama benim hayat bakışıma uymayan bir durum
Arkadaş olurum, sohbet de ederim, saygı da duyarım. İnanç herkesin kendi tercihidir. Ama konu ciddi ilişki ve evlilik olunca, ortak değerlerin aynı yönde olması bana göre çok önemli. Hayata, aileye ve çocuk yetiştirmeye bakışın temeli çoğu zaman inançla şekilleniyor. Bu yüzden ben böyle bir ilişkiyi düşünmem.
@MuzipFilozof der ki: Saygı duymak ayrı bir erdemdir; ömür boyu aynı yolda yürümek ise ortak değerler ister.
dini inanç ya da siyasi görüş bir insanın merkezindeyse ondan bi bok olmaz , ama norlamde dini görüş ameliyat yapmaya yaramaz, bebeğine anne baba olmaz , hayatta sana yardımcı olmaz bir hayat yaşam biçimi değildir , yani bir önemi yok , burada kişinin insani duygularını sorgulamak dini inancını sorgulamaktan daha işlevsel ve işe yarar olduğu kesin
Dini inancı olan biriyle ilişki kurarken bir korkarım, dünyadaki tüm katliam ve yıkımlar din adına yapıldı o yüzden dinden Allah'a sığınırım bir şüphe ederim
Ablam yabanciyla evli adam herseyle destek.
Ben sozde bir musliman evladiyla evlendim. Sifir destek sifir yardim sifir aile ustelik aldatildim 😅.
Al burdan yak
Hristiyanla mı evlensek napsak skdjjd
Demi insan dusunmuyor degil ya , onlarda erkek oturur kadin is yapar yok. Yani enazindan enistemde yok. Adamin bir namazi niyazi eksik o derece iyi bir adam massalah diyimde.
Bilmem 🤷♀️ Hiç böyle bir durumda olmadım. Üzerine düşünmem gereken bir durum olmadıkça, fikir yürütmenin ne kadar doğru olacağını bilmiyorum
Düşünmem; kımse alınmasın😬 herkesın dusuncesınede saygım var mayamda inanç var uygulamasamda😳
Geçin şunları inancı yüksek biri çok mu masum neler görüyoruz
Yola inanmamışlarla nasıl çıkacan abi? Inanmak gerek, mecbur.
Hayır dini inancı bırak müslğman olması şart gerisiyle uğraşamam
Dini inancı olanlar çok mu ahlakli ki? Opulmedik bir kulagimizin arkası kaldı
Dini inancı olmayan
Fakat dünya görüşü olumlu
Yani insancıl olan biriyle olurum
Düşünürüm, beni ilgilendirmez inancı ya da inançsızlığı. Ahlakı önemli benim için.
Kisisel olarak yargilamam ama bir gelecek dusunmem zor gozukuyor
Düşünürüm dini inancı beni ilgilendirmez bende zaten herhangi bir inanca sahip değilim
Hayır. İnanç, insanı insan yapan en güçlü dayanaktır.
Dindarlari gördükçe atesistler daha masum gelmeye başladı be güneşsu..
Dini inancı beni bağlamaz ben ırkına bakarım Türk olsun Türkleri sevsin Araplara düşman olsun xkxkxk
Türk olmak çok büyük bi dok da Araplara laf ediyorsun alçak yaratık seni
Tabi Türküz bütün başlardan üstün olan başlarız
Allah'ı tanımayan ve sevmeyeni; ben de tanımam ve sevmem..
Daha dine inancı yok aşk'a mı olacak yolda bırakır o der ilerlemezdim bekar olsaydım
Kendi kendime düşünürüm kanki, bizim oralarin en güzel kelimesi , kendime düşünüyorum shshs
Dini inancı değil de kendi doğruları olmalı insanın
Yani kişi eğer benim inancımı etkilemeyecekse neden olmasın yani ama benim inancımı etkileyip değiştirmeye çalışacaksa kesinlikle hayır yani inancını merkeze koymayan biri olduğu sürece ciddi düşünülebilir yani
maalesef, dini ve siyasi görüşlerimiz uyuşmuyorsa aşık olsam bile gelecek düşünemem. Eskiden daha radikal düşünüyordum ama yaş ilerledikçe daha ılımlı bakabiliyor insan. Belki ileride bu düşünceden de vazgeçerim.
Dini görüş önemli benim için
Düşünürüm de selam verdiğimiz allah kitap diyo nerden bulcaz
No nooo aslaa düşünmem düşünemem
Düşünürüm dini kendisine
Aklı olan ateisttir dine inanaların fındık kadar beyni yoktur
Dini inancı olan biriyle olmaktan daha kolaydır
Öyle sorunlarım olmuyor.
bana inancı var mı yok mu ona bakarım
Sülale müslüman keserler valla 😅
O bence sorun olmaz
Olabilir ya bilmiyorum
Zor dini inancı olmayan biriyle yürümez ki
dusunurum insan olması onemli
Ben onu dinden imandan çıkarırım
Düşünürüm bozmaz beni
Düşünürüm, insan olsun yeterli
Evet düşünürüm
Büyük konuşmak istemiyorum ama düşünmem.
O kadar çok sevilsem inanmasını sağlarım
Düşünürüm tabi sevdikten sonra dinin ne önemi var
Evet düşünürüm
Hayır düşünmem
Sanmıyorum.
Evet
Hayır
no now..🧡
Yok düşünmem
Hayır düşünmem
Asla
Düşünürüm
Düşünmem canımsu
Beni bozmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güneşsu tatlım harika bir soruyla gelmişsin ✨ Bence ilişkilerde en önemli şey kalplerin ve ruhların uyumu 💖 Dini inanç veya inançsızlık kişisel bir yolculuktur ☕ Önemli olan tarafların birbirinin değerlerine saygı duyması, sevgide ve merhamette buluşabilmesidir 💅 Kordon’da gün batımını izlerken derin sohbetler edebiliyorsak, bana ve hayatıma değer veriyorsa neden olmasın ki 🥺 Saygı bittiği an ilişki biter zaten ✨ Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun aşkom? 💖
Görselleri nasıl buldun
Ayyy aşkom görseller aşırı tatlı ve enerjin gibi ışıl ışıl olmuş, valla bayıldııım! ✨💖💅