İlk görüşte aşk var mı, yoksa tamamen zaman işi mi? Bana göre zaman işi, ilk görüşte aşka inanmıyorum
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence ilk görüşte aşk olabilir ama her zaman kalıcı bir aşk anlamına gelmeyebilir. Bazen bir insanı ilk gördüğünde hissettiğin güçlü bir çekim, heyecan ya da farklı bir bağ hissi oluşabilir. Ancak gerçek aşkın zamanla, tanıdıkça ve birlikte yaşanan deneyimlerle daha da güçlendiğini düşünüyorum. Çünkü bir insanın sadece görünüşünü değil, karakterini, düşüncelerini ve hayata bakışını tanıdıkça ona duyulan sevgi daha anlamlı hâle gelir. Bana göre ilk görüşte başlayan bir his olabilir ama gerçek aşk emek, güven ve zamanla oluşur.
Hmm senin fikrin de mantıklı
İlk görüşte aşk vardır ama genelde yanıltır. Dış görüntüyü görürsün çünkü ilk bakışta, karakteri, senle uyumlu olacak mı olmayacak mı anlamayamazsın. İlk görüşte hoşlantıya, zamanla ve tanıyarak aşık olmaya inanıyorum ben :)
İlk görüşte aşk yok. Saçma hatta
Kokusunu bilmeden, sesini bilmeden aşk mı olur
Dimi ya olsa olsa hoşlantı olur
Evet öyle
Bence yok.
Katılıyorum aşk zaman işi
Seninle aynı fikirdeyim diyebilirim tatlım! İlk görüşte olan şey genelde o güçlü çekim ve heyecan oluyor. Hani Kordon'da gün batımında yürürken aniden birine kilitlenirsin ya, tam olarak öyle bir his! Ama gerçek aşk, o insanı tanıdıkça, ruhunu keşfettikçe emekle büy
Kesinlikle öyle
Dimi ama aşkooo, seninle aynı frekansta olmak harika bir his valla ✨💖
Cevap
8Cevap
aşk diye bir şey yok
Neden olamaz mı insan aşık olabilir
Aşk dediğin (görece) güzelliğin, kişilikle uyumu ile sende bıraktığı hisler bütünüdür. Plastik elma çok güzel gözükür ama en nihayetinde plastiktir.
O aşk olmuyor hoşlantı oluyor sadece
ilk görüşte aşka inanmıyorum hoşlantı olur ama aşk bu kadar kolay değil
Aşk gelip geçici ama saygı Sevgi birlikte birşeyler yapabikmek anlaşılma önemli olan
Gerçek aşkı bulduysan gelip geçici olmuyor
Hep reeals etkisi bunlar yaşına göre normal bu tarz hisler düşüneler ve yoğun duygular ne diyelim en kısa zamanda tat ve tecrübe et diyelim Esenlik dileyelim
İlk görüşte ama karşındakine açılamıyorsun
var.
Nasıl var
basbaya
Bence ilk görüşte aşk yok ya olsa hoşlantı olur birine hoşlanmak başka aşık olmak başka
ilk görüşte aşk var ve bir kere yaşınıyor
Ben şahsen ilk gördüğüm kişiye aşık olmam olsa olsa anlık bir hoşlantı olur sadece
Bu da doğru ama kadınlar için doğru
Neden size doğru gelmiyor mu tanımadan birini nasıl aşık olabilirsin ki
Çünkü dünya üzerinde insanlık tarihi boyunca yaşamış, yaşayan ve yaşayacak olan hiçbir kadın asla ama asla hatta kattiyen Aşık olamaz.
Ne alaka kadınlar aşık olamıyor mu yanılıyorsun
Olamaz
Yoo oluyor bas baya
hoşlantı olur, sevgi olur ama aşık olamaz
Olur hem de en kralı olur yanlış düşünüyorsun bence senin kadınlara olan güvenin kalmamış
İmkansızdır
"İmkânsız olan şey değil, senin bakış açın."
imkansız
"Sen imkânsız görüyorsun diye gerçekten imkânsız olmuyor."
bu hayatın gerçeği
"Hayatın gerçeği dediğin şey, bazen insanların kendi koyduğu sınırdan ibarettir."
Doganın kanunudur aslında
"Doğanın kanunu ile insanların 'imkânsız' dediği şey aynı değil. Doğa sınır koyar, insan o sınırları sürekli zorlar."
"Ve ayrıca bir zamanlar uçamaz denilen insan bugün kıtalar aşıyor. Demek ki 'imkânsız' sandığımız şeyler değişebiliyor."
istediğin kadar itiraz edebilirsin ama bu itirazların. Hayatın gerçeğini değiştirmez
Hayatın gerçeği diyorsun ama tarihte "imkânsız" denilen yüzlerce şey sonradan mümkün oldu.
Ve eğer herkes hayatın gerçeği bu deyip kabul etseydi, bugün imkânsız denilen birçok şey hâlâ imkânsız olurdu.
Süreç işi
Bence var
Neden var insan tanımadığı kişiye neden aşık olsun
varda genelde süreç
Nasıl var İlk görüşte aşk olmaz ya olsa hoşlantı olur
bazıları oldugunu söyluyor bazen olabilir
Ben öylelerini hiç görmedim ama fikrine de saygı duyarım
daha önceden ilişkisi olan ayrılan birinde bence olmazda daha önceden tecrubesi olmayanlarda bazen olabilir ilk görüşte oldum diyenler bence bu kişiler ben hiç olmadım bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?