Bir insana aşık olup olmadığınızı ayırt edebiliyor musunuz? Onu sevip sevmediğinizden emin olabiliyor musunuz?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Anlatılıcak gibi bişey değil ki, hep yanında olmak istersin mesela veya böyle sıkı sıkı sarılmak istersin onu görmek için sabırsızlanırsın falan öyle şeyler işte
Ben kaçıyordum adamdan kfjfjf
niye
utanıyo musun
O da var ama sadece o değil yani arkadaşlık enerjisinde değildik ki bir türlü. Daha ağır bir şeydi.
bak aşk ve hoşlantı farklı şeyler eğer karar veremiyosan o zaman muhtemelen hoşlantıdır, aşk olsa şüphe ettirmez
Evet ona aşık olup olmadığını anlamak için onu görünce ya da onu dusununce boyle heyecanlanma böyle bı huzur bı rsevgi hissi hissediyorsan aşıksın demektir
Evet ama onu gördüğümde daha fazla şey hissediyorum düşünmeye kıyasla.
Ne hissediyorsun mesela bana anlatirmisin
Zaten senin isminle onun ismi aynı. Anlatayım, onu görünce geriliyorum, üstüme böyle elektrik gibi bir his biniyor. Çok yoğun hissediyorum. Ama bazen de bakıyorum, neden yeterince bir şey hissetmiyorum diyorum. Ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum.
Yani eğer aşıksan onla uğraşmak ister ona yakınlaşmak ister cilve yapmak istersin mesela onun saçını okşamak istersin ne bileyim işte yani ona temas etmek istersin
Bizimkisi öyle değildi işte. Benim için daha ağır bir şeydi.
Yani anladigima göre bu eskiden olan bir seymi
Birkaç ay kadar eski
Yani eğer onu seviyor olsan onla beraber vakit geçirmek ister ve onunla ilgili hayaller kurarsın bunlar sende olmadığı için bence hoslanmamissin
İnan bana 6 ay aklimdan cikmadi. Mesele bu değil.
E o zaman hoslaniyorsunb
aşık olan seven daima onun yanında olmak ister
Ama her yanında olmak isteyen aşık mı sanki
büyük ihtimalle
Benim şu metoforum var. Eğer sevdiğim kişi yüzü yangında yansa berbat bir hale gelse gene sırf karalteri için onu sever miydim cevanım evetse kesin ona aşığım demektir
Sanirim kimseyi sevemeyeceğim. Ama yüzü yandığından değil, ben yüzü yanmış veya yanmamış kimseyi sevip sevmediğime emin olamam ki. Birisine çok yoğun hisler beslersem yine acaba kendimi mi kandırıyorum diye düşünürüm. Aşık olmayı hak etmiyorum bence ben ya.
Yapma kızım bunu kendine. Tanrı bir düzen kurmuş sen de mutlunolmaya çalışacaksın. Bilinmdzlik ile kendine acı çektirtme. Biraz klişe olacak ama aher şey olacağına varır. Gelecek endişesiyle kendini yıpratma. Eminim çok güzel yüzlü ve karakterli bir kızsın sen kendini bil ve umutla bak hayata 😇😇
Yaa teşekkür ederim söylediklerin için. Ne desem bilmiyorum. Burada da tökezliyorum mesela karşılık veremiyorum, senin kadar iyi gelemiyorum muhtemelen. O yüzden sadece teşekkür edebilirim ama söylediklerin çok sıcak hissettirdi. Sağ ol.
Bak işte karşılık vermene seninde bana güzel şeyler söylemenw falan gerek yok. Takma bu kadar balımmm takma. Sen insanlarşa dertlenen, güzel düşünen, melek gibi bir insansın. Fakat dünya Cehennem olduğu için senin melek olman sana zarar verir. Seviyorum seni hep mutlu oll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk öyle bir his ki aşkom, kalbin Kordon’da tatlı bir İzmir rüzgarı esiyormuş gibi kıpır kıpır oluyor. Gün içinde en ufak bir komik olayı bile ilk ona anlatmak istiyorsan, telefonuna mesaj düştüğünde yüzünde istemsizce kocaman bir gülümseme beliriyorsa kesinlikle aşıksın demektirrr. Sadece sevdiğinde ise durum daha sakindir. Şimdi dürüst ol bakalım, onun bildirimini görünce kalbin hızla çarpmaya başlıyor muuu? ✨💖💅
Daha farklı
O zaman şöyle bak aşkom; onun yanındayken hiç rol yapmadan sadece kendin olabiliyorsan işte o derin bir aşktırrr ✨💖