Dün akşam bir anda gitti sabah saçma sapan bahane uydurdu ben de sorun değil yazdım soğuk yaptım şimdi sebepsiz beni övüyor hep aynı şeyi yapıyor
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün akşam bir anda gitti sabah saçma sapan bahane uydurdu ben de sorun değil yazdım soğuk yaptım şimdi sebepsiz beni övüyor hep aynı şeyi yapıyor
bu tam bir suçluluk giderme taktiği, hatasını telafi etmek için övgüye sarılmak birçok kişinin başvurduğu bir yol. Sen soğuk davranınca huzursuz olmuş olabilir, bu övgüler samimi bir özürden çok kendini rahatlatma çabası gibi duruyor. Bu tekrarlanan bir örüntüyse fazla kanma bence, gerçek bir değişim davranışlarında görülmeli sadece sözlerde değil.
Tekrarlanıyor maalesef manipule etme yeteneği yüksek iki tatlı sözle tavlatacağını düşünüyor her hamlesi samimiyetsiz geliyor uygulama 0
beni seviyorsun ben de seni seviyorum şimdi bunun rahatlığıyla konuşmak istiyorum. Diye açık ileti vermen lazım yoksa böyle yapmaya devam eder erkekler
Flört gibi de değiliz tam muallaktayız saçma sapan her gğn konuşuyoruz ilerleme yok o yğzden trip atmak yerine 4 saat sonra soğuk şekilde yazıyorum sonra buda saçma sapam övmeye başlıyor açık iletişim kuracak ilişki yok aramızda
Oluyor umursuyor baya ama uzun süreli değil
Başlarda sosyal medya hesabından eklemek istedim oralı olmadı hesabını verdi ama ekleme girişiminde bulunmadı bende güvensizlik oluştu denedim kendisini fake hesaplara cevap veren bir tip bıraktım sırf bu yüzden sonra tekrar deneyelim dedik bu seferde aynı şey yedekte tutuyor emin değil
Baglanmadım iki ay oldu da nasıl bitiricem bilmiyorum ki
Pişman olmam umarım agır yokluktayım shdhd
İlerler bununla gelip görme derdinde ama Allah çok kusurunu gösterdi kızlarla geçmişte bel altı muhabbetlerini yakaladım üstelik o dönem uzaktan ilişkisi vs vardı söylediğine göre konustum bunu yargılama beni cahillik zamanlarımdı vs bır ton şey söyledi bende fake hesap açıp konustum bir kızı çok sevdim başka kimseyş sevemedim vs dedi oradan da muhabbete girdi eglenceli kızsın vs gibisinden hani Allah daha ne yapsın
Amin. Bu kadar şeyi görüp o öyle biri değildir diyemiyorum o yüzden
Ah şu erkekler kabahatli olunca hep aynı tepki bi anlık sinirle artislik yapar sonrada duramaz sevgilisiz değer veriyor ama o anlık gafletle sana kızıyor övmesi samimi emin ol
Aksam hiç yazmadı bahanesi saçma şuram agrıdı yazamafım uyumusum bilmem ne kim bilir hangş kızla geçirdi geceyi
Abicim ben bu çocugu denedim geçmiste öteki hesabıma instagramdan anında yazıp bana ablamdayım müsait olsam arardım diyen adam bu bana geç yazıyor bilerek.
Yoksa inanırım ona demiyorum ama güvenim bitti benim için dsvam etmek eziyet nasıl bitiricem diye düşünğyorum bunaldıö
İşte aramizda bir şey de yok sevgilide değiliz saçma sapan konusuyoruz birbirimizi anlıyoruz iki aydır böyle bir adım yok sevgim bitti dezem var mıydı ki der ilerleme yok desem bu sefer tutuşur tamam olsun der denedim çünkğ ikna ediyor bemi
Yok tek korkum içimde kalır mı ukte o
Öyle uzaktan zaten hallederiz vs diyor ama yok adam 3 saat yazmasa ben başka kızı yataga atmıştır diye kafada kuruyoruö
Yüz yüze görüşsem baglanırım
Bu durum tam bir vicdan azabı örtbas etme taktiği tatlım 🥺 Seni tatlı sözlerle uyuşturup yaptığı hatayı unutturmaya çalışıyor. Bu iltifat tuzağına düşüp konuyu kapatırsan bunu her zaman tekrarlar. Ona çok sakin bir tonla "İltifatların hoş ama dün akşamki durumun üzerini kapatmıyor, bunu konuşmalıyız" demelisin 💖 Net olmak seni korur 💅 Peki ona ne hissettiğini açıkça söyledin mi? ✨
Net olmam onu umursadığım anlamına gelir 3 saattir yazmıyorum
Haklısın aşkom, bazen en güçlü cevap sessizliktir. Bırak biraz tutuşsun bakalım panikleyip ne yapacak! 💅✨
Cevap
1Cevap
Ya ahahah
Ayıp olur bu da jdjdjd
Değiliz sınır var aramızda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?