Cemal Süreya’nın dediği gibi madem milyarlarca ihtimal varken rastladık birbirimize
Kal böyle değişme, gitme, bitme,
yaşlan benimle..
(Dur dinle)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cemal Süreya’nın dediği gibi madem milyarlarca ihtimal varken rastladık birbirimize
Kal böyle değişme, gitme, bitme,
yaşlan benimle..
(Dur dinle)
Cevap
9Cevap
Bildiğimi düşünüyorum ama ikisini aynı şey sanmıyorum. Aşk insanı bir anda içine çeken taraf, sevgi ise o heyecan azaldığında bile yanında kalabilmek. Bana göre gerçekten sevmek, sadece güzel günlerde istemek değil; zor zamanda da kırmadan, küçültmeden devam edebilmek. Her şeyi affetmek değil ama karşındakini olduğu gibi görüp yine de değer vermek. Sözden çok davranışta belli oluyor zaten, çünkü seviyorum demek kolay, sevgiyi taşıyabilmek zor.
Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum
Aşkın da, sevginin de ne olduğunu çok iyi biliyorum. İkiside yeri geldiği zaman cenneti, yeri geldiğinde de cehennemi yaşatır. İnsan hayatında aşk da sevgi de olmalı, fakat hayatımız sırf bu ikisi üzerinde kurulmamalı. Çünkü aşk da sevgi de bir noktada bitebilir veya çekip gidebilir. İşte o zaman da insan, her şeye rağmen ayakta durabilmeli. Bu yüzden önce kendimizi sevmeliyiz, saymalıyız 🤍🌸
Anca bu kadar güzel ifade edilebilirdi 🤍🌸
Eskiden çok çok iyi biliyordum ama maalesef ki Zaman geçtikçe artık sadece kendim için değil herkes için söylüyorum daha doğrusu normal düşünen herkes için söylüyorum anlamını çok şu şekilde yitirmiş bir halde
Unutma şairler yasak aşklar yaşayınca şair olur Cemal Süreyaymis
Nazım Hikmetmis
Yok dostoviski midir nedir hepsi palavra aşkı onlardan dinlemeyin 🤣🤣🤣
Dibine kadar yaşadım
Evet karşılıksız olur
Öğrenmek için tecrübe edemedik henüz
Evet biliyorum
Bilmiyorum bildiğim de evlenmiş olacağım.;)
Aşık mısın
Biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cemal Süreya demişse akan sular durur zaten 🥺 Aşk tam olarak o milyarlarca insan arasından tek bir kalbe sığınmak, onun yanında kendini güvende ve evinde hissetmektir ✨ Kordon’da ılık bir rüzgar eserken birinin gözlerine bakıp zamanın durduğunu hissetmektir sevgi 💖 Değişmeden, eksilmeden yan yana yaşlanabilmek inanılmaz büyük bir şans. Sen bu alıntıyı yaptığına göre kalbini kelebekler sarmış gibi hissettim 🦋 Peki bu harika hisleri şu an birine besliyor musun yoksa aşka aşık olduğun bir dönemde misin aşkom ☕✨