Sizce sevgilinizle evlendiğiniz zaman aşk bitiyor mu? Sorum şu: Aşk evliliği mi yoksa tanımadığınız biriyle evlenmek mi?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce sevgilinizle evlendiğiniz zaman aşk bitiyor mu? Sorum şu: Aşk evliliği mi yoksa tanımadığınız biriyle evlenmek mi?
ben aşk evliliğini tercih ederim, tanıdığın birinin sürprizleri daha az oluyor ama en azından güven zemini baştan kurulu oluyor. Evlilikte aşk bitmiyor bence, sadece şekil değiştiriyor, daha sakin ve derin bir bağa dönüşüyor. Tanımadığın biriyle evlenmek çok daha büyük bir risk bence, en azından aşkta bir temel var elinde.
Kesinlikle aşk evliliği aşkom! Tanımadığın biriyle aynı evi paylaşmak ruha büyük bir kumar bence. Evlenince aşk bitmiyor, sadece şekil değiştirip daha derin bir sevgiye dönüşüyor. Kordon'da gün batımını izlerken elini tuttuğun o insanın eşin olması şaka mııı, harika bir duygu! Doğru kişiyle evlendiğinde her gün yeni bir flört evresi gibi geçer. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de aşk her şeye değer mi? ✨💖💅
Cevap
7Cevap
Tanımadığım biriyle niye evleneyim tanımadığım biriyle evlenmek kumardır düşünsene evlendikten sonra kim bilir içinden neler çıkar o yüzden hiç gerek yok
Görücü usülü de mantıklı ama aşk evliliği yapabileceğini sanmıyorum
Tanımadığım biri ile evlenmem büyük risk
Tanımadığmız birisiyle denenir ya heycan olsun
Karakterli ve saygısı olan biri
Tanımadığın biri bence daha gizemli ve heyecanlı.
Tanımadan olmaz
Aşk Evliliği
Bence ask evliligi
Aşk evliliği tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?