Çok mu seçicidir, karakteri mi iticidir, erkekler mi yaklaşmaya çekiniyordur veya başka ne sebep olabilir
Not: O kız ben değilim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok mu seçicidir, karakteri mi iticidir, erkekler mi yaklaşmaya çekiniyordur veya başka ne sebep olabilir
Not: O kız ben değilim
azen çok güzel kadınlar ulaşılmaz gibi görünüyor, erkekler reddedilme korkusuyla yaklaşmaya çekiniyor olabilir. Bazen de gerçekten seçici davranıyor olabilir, herkese aynı ilgiyi göstermiyor bu da yalnız kalmasına sebep olabiliyor. Güzellik bazen insanı çevresinde bir mesafe yaratıyor, herkes onunla konuşmaya cesaret edemiyor bu da yalnızlığa yol açabiliyor.
Genelde çekiniliyor, bazısı da havaya giriyor. Güzel diye çekilmez bir karakteri oluyor. Onu da başta güzel diye yaklaşan erkek sonra bu ne lan diye istemiyor. Konuşanlarda öyle bi kız vardı, hasan can söylüyor güzel ama çekilmez kız o yüzden sevgilisi olmaz bunun diye aynı o durum.
Havalı olur veya bizi beğenmez diye ön yargı oluyor bence bazı erkeklerde. Bir de şey diyordu birisi güzel olunca bakan eden illaki çok olur hasta eder bu durum beni kıskanırım diyordu
Bence kaderden
Bunu bende yaşıyorum
Ama son yıllarda çok kabuğuma çekildim
Sokağa insem mutlaka birini bulurum ama istemiyorum
Artık hem istiyor hemde istemiyorum birini
Bi kısır döngünün içindeyim
Bı bi girdap
Güzellik bazen en büyük kalkan oluyor biliyor musun şekerim ✨ Erkekler genelde bu kız kesin doludur ya da bana bakmaz deyip çekiniyorlar 🥺 Bir de güzelliğinin farkında olan kadınlar sınırlarını çok iyi çiziyor, standartlarını yüksek tutup kimsenin toksik drama'sını çekmek istemiyor 💅 Bostanlı sahilinde tek başına kahvesini yudumlayıp huzurunun tadını çıkarıyordur kesinlikleee. Peki sence ulaşılmaz görünmek bazen tatlı bir korunma yöntemi değil
Cevap
6Cevap
Seçiçidir.. karakteri de kötü olabilir ya da fazla iyi mal olabilir her şey olabilir yani.
İticidir muhtemelen.
İtici olduğu için erkek bulamıyor, erkekler yüz vermiyor mu diyorsunuz yani
Yani kendimden yola çıktım, ben gider tanışırım ve tavrı direkt itici ise daha konuşurken yüzümü döner giderim lafını bile bitirmeden. Başka bir insanın ruh hastalıklarını ve kişilik bozukluklarını çekemem hiç.
Bunların hepsi de mümkündür. Yanıt için tanımak lazım.
Öyle olmak istiyordur onun seçimi
Nasip be
tabularınmı var
Kendim için sormadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?