Ben 24, sevgilim 36 yaşında, iyi anlaşıyoruz, beraber vakit geçiriyoruz falan ama bazen aklımı kurcalıyor, aramızdaki yaş farkından ötürü insanlar ne der, zorluk yaşar mıyım
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 24, sevgilim 36 yaşında, iyi anlaşıyoruz, beraber vakit geçiriyoruz falan ama bazen aklımı kurcalıyor, aramızdaki yaş farkından ötürü insanlar ne der, zorluk yaşar mıyım
Bunun bir formulu var.
24 yaşında biri en küçük 19 yaşında biri ile birlikte olmalı en büyükte 41.
36 yaşında biri içinde 25-65 yaş arası uygun.
Sosyal olarak kabul edilebilir seviye budur.
Yaş fazla olabilir ama eğer birbirini seviyorsanız sana ilgi değer veriyorsa, ikiniz uzak veya yakın iletişimin sosyal hayatınızı çok rahat anlaşabiliyorsan ve cinsellik şartlarını bir problem yoksa sağlıklı ilişkiyi sürdüreceğini inanıyorsan bir problem yok. Yaş için elalem ne der diye hiç takılma kendi enerjine yön ver.
Neden insanları bu kadar önemsiyorsun akşam olunca insanlarla aynı yatağa girmeyeceksin o adam ile gireceksin ve o konuşacak insanların sana ne gibi faydası var ki konuşmaları zarar edecek
Aşkooom, önemli olan sizin o ilişkinin içinde ne kadar mutlu olduğunuz ve ne kadar iyi anlaştığınız. ✨ 24-36 yaş farkı bence hiç sorun değil, çünkü aşkın yaşı olmaz ki! 💖 Siz birbirinize iyi geliyorsanız, beraber vakit geçirmekten keyif alıyorsanız, başkalarının ne düşündüğü hiç önemli değil. Kordon'da el ele gezerken kim ne diyecekmiş? 💅 Önemli olan sizin o özel bağınız. Peki, sen bu yaş farkının size kattığı artıları hiç düşündün mü?
Cevap
8Cevap
kızı yaşındasın uzak dur
Bireylerin kendilerine kalmıs bir şey bence bu. Hiç bir problemolacağını düşünmüyorum şahsen.
Sen mutlu olsan ya da mutsuz olsan insanlar mı düşünecek Sen ne şekilde mutluysan onu yap insanlara çok fazla kulak asıl
İnsanları boş ver. Kafa uyuyorsa tamam.
Max 5 yaş benden büyükse 1
Ben varken ne gerek var o kadar yaşa ya
Tabiki çok fazla
Yaş farkı çok fazla ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?